Liga 1: FC Botoșani vs FCSB

Recomandarea noastră: 1

Liga 1, FC Botoșani, FCSB
FC Botoșani - FCSB
1
4.35
X
3.40
2
1.84

Meciurile din Liga 1 continuă chiar dacă suntem în plină iarnă. Astăzi avem programat unmeci care are importanță foarte mare în lupta la titlu dar și pentru un loc de play-off.  Ultimele meciuri directe au fost partide foarte interesante. În ultimele două meciuri directe am asistat la cel putin trei goluri. Sperăm ca și în meciul de astăzi să vedem multe goluri. Trebuie să notăm faptul că jocul de astăzi poate fi influențat de condițiile meteo de la ora partidei. Ambele formații vor face totul pentru a reuși să își treacă în cont cele trei puncte. Cele mai bune ponturi pariuri sunt pe Beturi.ro.

Lupta pentru pucte FC Botoșani vs FCSB

FC Botoșani poate obține o victorie important astăzi. Condițiile meteo pot egala valorile în această seară. Moldovenii ocupă poziția  a10-a a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 23 de puncte. Cu o victorie astăzi ei s-ar apropia la doar două puncte de un loc de play-off ceea c ear fi foarte bine pentru gazde. Pe teren propriu cei de la Botoșani nu se descurcă prea bine în acest sezon. Ei au acumulat doar trei victorii în fața propriilor suporteri. Forma de moment a celor de la FC Botoșani este în creștere.Ei au înregistrat două victorii, două egaluri și o înfrângere în ultimele cinci etape disputate.  Ponturi pariuri te vor duce spre câștig astăzi.

FCSB este văzută de foaret multă lume ca favorită astăzi.Elevii lui Nicolae Dică trebuie să se impună astăzi pentru a se apropia și mai mult de liderul CFR Cluj. Roș-albaștrii sunt pe poziția a doua a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 37 de puncte până în acest moment. Pe terenul celor de la Botoșani FCSB evoluează foarte bine. Ei au reușit să câștige toate cele 6 deplasări.  În deplasare cei de la FCSB au reușit să obțină o singură victorie în ultimele patru etape jucate departe de proprii suporteri.

FC Botoșani vs FCSB este un meci deosebit de important pentru ambele formații. Ținând cont și de duelurile anterioare vom paria pe faptul că cei de la FCSB vor reuși să se impună. Acest pont ne va aduce o cotă de 1.84. Vom paria la acest meci și pe numărul de cartonașe galbene. Un pariu cu peste 5,5 cartonașe galbene ne va aduce o cotă de 1.70. Pariază și câștigă alături de noi pe termen lung.