Liga 1: FC Botoșani vs Dinamo

Recomandarea noastră: x

biletul zilei
FC Botoșani - Dinamo
1
2,80
X
3,20
2
2,60

Etapa cu numărul 11 din Liga 1 este aproape de a se fi încheiat. Meciul care va închide această rundă se va disputa între FC Botoșani vs Dinamo. Acest meci este decisiv pentru ambele echipe pentru play-off. Cotele de la pariuri sunt foarte echilibrate. Ultimele meciuri directe au fost foarte echilibrate. În ultimele cinci meciuri directe s-au marcat mai puțin de 2,5 goluri ceea ce ne arată echilibrul dintre cele două formații. Mai mult în ultimele cinci meciuri a marcat doar una dintre cele două formații. Cele mai bune cote pariuri vor fi doar la partenerii noștri.

Derby-ul etapei FC Botoșani vs Dinamo

FC Botoșani are un sezon foarte slab. Moldovenii sunt pe poziția a 12-a a clasamentului. Ei au doar 9 puncte în acest sezon. Gazdele partidei de astăzi sunt echipa care a înregistrat cele mai multe rezultate de egalitate, șase. O singură victorie au în cele zece partide disputate. Ei au până acum un golaveraj negativ de 12 goluri marcate și 14 goluri primite. Chiar dacă par a avea un lot foarte bun cei de la Botoșani sunt la cinci meciuri fără victorie. Ținând cont de forma de moment pe care o au le va fi foarte greu în acest sezon să lupte pentru un loc în play-off. Cote pariuri găsești doar pe Beturi.ro.

Dinamo este o echipă de nerecunoscut în acest sezon. Câinii ocupă poziția a 11-a a clasamentului. Până acum au reușit să acumuleze doar 11 puncte. În ultima etapă disputată în Liga 1, prima cu Claudiu Niculescu pe banca tehnică, Dinamo a remizat cu scorul de 0-0 contra celor de la Sepsi. În această săptămână Dinamo, l-a adus pe Gicu Grozav. Acest transfer este unul foarte important pentru câini. Suntem aproape de mijlocul campionatului și Dinamo este în pericol de a nu prinde un loc de play-off.

Liga 1 continuă cu partide foarte interesante. Partida dintre FC Botoșani vs Dinamo o să ne aducă și alte pronosticuri câștigătoare. Vom paria că se vor marca sub 2,5 goluri, pont ce ne va aduce o cotă de 1.60. La o cotă de 1.70 putem miza pe faptul că doar una dintre cele două formații va reuși să marcheze. Pentru acest meci vom alege și o piață pe cartonașe galbene. La o cotă de 1.60 vom miza că se vor arăta peste 5.5 cartonașe galbene. Pariază și câștigă cu noi.