Liga 1: Dinamo vs Sepsi Sfântu Gheorghe

Recomandarea noastră: x

biletul zilei
Dinamo - Sepsi Sfântu Gheorghe
1
1.94
X
3,30
2
4,00

Doar câteva ore ne despart de startul etapei cu numărul zece a Ligii 1. Partida de debut a acestei runde se va disputa pe stadionul din Ștefan cel Mare între Dinamo vs Sepsi Sfântu Gheorghe. Acest meci se anunță a fi unul deosebit de interesant. Ambele formații au reușit la mijlocul acestei săptămâni să se califice mai departe în Cupa României. În ultimele două meciuri directe dintre cele două formații, Dinamo nu a reușit să își treacă în cont victoria. Acest meci poate fi privit și ca o revanșă pentru câini. Cele mai bune cote le găsești doar pe site-ul Beturi.ro.

Derby între Dinamo vs Sepsi Sfântu Gheorghe

Dinamo se află într-o formă foarte slabă. Câinii au înregistrat trei înfrângeri în ultimele trei etape și patru înfrângeri în ultimele cinci runde. Aceste înfrângeri au dus la înlocuirea lui Florin Bratu cu Claudiu Niculescu pe banca tehnică a celor de la Dinamo. Înainte de startul acestei etape, câinii sunt doar pe poziția a zecea a clasamentului. Ei au acumulat până în acest moment 10 puncte. Obiectivul lui Claudiu Niculescu pentru acest sezon este participarea în play-off. La mijlocul săptămânii, Dinamo a trecut de Dacia Unirea Brăila în Cupa României cu scorul de 3-1. Această victorie poate fi una foarte importantă pentru moralul echipei. Pentru acest meci vom avea cote foarte mari de la casele de pariuri.

Sepsi Sfântu Gheorghe este una dintre surprizele plăcute ale acestui sezon. Oaspeții partidei de astăzi ocupă poziția a patra a clasamentului reușind să acumuleze până acum 15 puncte. În ultimele patru etape au înregistrat două victorii și două rezultate de egalitate. La cei de la Sepsi se poate simți și oboseala deoarece au jucat prelungiri în această săptămână în Cupa României contra celor de la Poli Timișoara. Cei de la Sepsi au impresionat prin organizarea defensivă în acest sezon deoarece au primit doar cinci goluri în cele nouă etape disputate.

Meciul dintre Dinamo vs Sepsi Sfântu Gheorghe ne va aduce și alte pronosticuri câștigătoare. Noi, la finalul celor 90 de minute vom miza pe un rezultat de egalitate dar pentru siguranță putem merge pe un X2. Un alt pont pe care ar trebui să îl jucăm este cel conform căruia vor reuși să marcheze ambele formații. Acest pronostic ne va aduce o cotă de 1.70. Pariază cu noi.