Liga 1: Dinamo vs Poli Iaşi

Prima etapă a anului ne aduce un nou meci foarte important. Meciul dintre Dinamo vs Poli Iaşi va încheia etapa cu numărul 22. Aacest meci este unul decisiv pentru ambele echipe. Chiar dacă are şanse foarte mici la play-off Dinamo încă speră la prinderea unui loc între primele şase. Meciul tur dintre cele două formaţii s-a încheiat cu scorul de 1-0 pentru cei de la Poli Iaşi. Cele două formaţii sunt vecine de clasament dar sunt despărţite de 6 puncte. Cele mai importante pariuri sportive le găseşte pe site-ul Beturi.ro.

Derby-ul zilei Dinamo vs Poli Iaşi

Dinamo se află într-o perioadă foarte dificilă. La nivelul lotului dinamoviştilor au fost foarte multe schimbări în această iarnă. Au fost aduşi 14 jucători. Au pierdut foarte mulţi jucători care au dus greul în turul de campionat. În clasamentul Ligii 1 cei de la Dinamo au acumulat 22 de puncte. Ei ocupă poziţia 11-a. Pentru a mai spera la un loc de play-off elevii lui Mircea Rednic au  nevoie de 5 victorii în cele cinci etape rămase de disputat în acest retur de campionat. În cele trei meciuri amicale din această iarnă, câinii au înregistrat trei înfrângeri. Tehnicianul dinamovist va avea unele probleme de omogenitate privid lotul deoarece au fost aduşi foarte mulţi jucători. Joacă şi câştigă la pariuri sportive în fiecare zi.

Poli Iaşi speră la un loc de play-off dar pentru acest lucru au nevoie să înceapă cu dreptul anul şi să obţină cele trei puncte. Moldovenii ocupă poziţia a 10-a a clasamentului după ce au acumulat 28 de puncte. La capitolul transferuri Iaşi a pierdut pe Andrei Cristea, Cristea. La venire trebuie să îi notăm pe Gardoş, şi Burlacu. În cele 5 meciuri amicale cei de la Iaşi au suferit 4 înfrângeri şi au obţinut un singur succes. La pariuri sportive poţi să câştigi imediat.

Dinamo vs Poli Iaşi este unul dintre cele mai interesnate meciuri ale zilei. Este un meci de totul sau nimic pentru ambele echipe. La o cotă de 2.04 vom paria pe victoria celor de la Dinamo. Chiar dacă este meci deschis oricărui rezultat noi vom paria pe victoria câinilor. Un alt pariu de luat în calcul este cel conform căruia se vor arăta peste 5,5 cartonaşe galbene. Acest pariu ne va aduce o cotă de 1.90. Pariază în fiecare zi alături de echipa noastră şi o să câştigi.