Liga 1: Dinamo vs Hermannstadt

De la ora 20:30 va debuta o nouă rundă din Liga 1. În Ștefan cel Mare, Dinamo va primi vizita celor de la Hermnanstadt. Lupta în play-out este din ce în ce mai strânsă. Cele două adversare de astăzi sunt despărțite de doar 2 puncte, astfel că orice rezultat este de luat în calcul. Faptul că ambele echipe au mare nevoie de puncte ne face să sperăm la un meci foarte disputat. Cele 2 formații s-au mai întâlnit de două ori în acest sezon. Un meci a fost câștigat de Dinamo iar o partidă s-a terminat la egalitate. Pariază în fiecare zi alături de noi pe cele mai bune ponturi pariuri fotbal.

Derby-ul zilei Dinamo vs Hermannstadt

Dinamo pornește din postura de favorită dar o va aștepta un meci foarte dificil. Dinamoviștii ocupă poziția a 3-a a clasamentului din play-out în urma celor de la Gaz Metan Mediaș și Poli Iași. Elevii lui Mircea Rednic au acumulat doar 19 puncte. În ultima etapă din Liga 1 au pierdut contra celor de la Gaz Metan Mediaș cu scorul de 2-1. În ultimele două meciuri disputate pe teren propriu cei de la Dinamo au reușit să obțină victorii. Au învins pe Concordia Chiajna și Dunărea Călărași. Ponturi pariuri fotbal ne pot aduce profit zi de zi.

Hermannstadt, chiar dacă este cotată cu șansa a doua suntem siguri că va merge să lupte și va încerca să obțină cel puțin un rezultat de egalitate. Elevii lui Miriuță ocupă poziția a 6-a a clasamentului cu 17 puncte acumulate.  Această poziție este una ce duce la baraj. Oaspeții partidei de astăzi pot spera și la obținerea unei victorii chiar dacă va fi foarte greu deoare Dinamo nu trece prin cea mai bună formă. În ultima etapă cei de la Hermannstadt au terminat la egalitate scor 2-2 duelul contra celor de la Concordia Chiajna.

Dinamo vs Hermannstadt este un meci ce ne poate aduce profit. Credem că Dinamo va profita de avantajul terenului propriu și vor reuși să își treacă în cont cele 3 puncte. Victoria dinamoviștiilor ne va aduce o cotă de 1.73. Un alt pariu de luat în calcul este cel conform căruia ambele formații vor reuși să înscrie. GG și peste 2,5 goluri la o cotă de 2.20 este un pariu ce trebuie să îl adăugăm pe bilet. Pariază în fiecare zi pe cele mai bune pronosticuri și o să câștigi alături de noi pe termen lung.