Liga 1: Dinamo vs Gaz Metan Mediaș

Recomandarea noastră: 1

Liga 1, Dinamo, Gaz Metan Mediaș
Dinamo - Gaz Metan Mediaș
1
2.18
X
3.15
2
3.45

Dinamo visează la play-off dar pentru acest lucru are nevoie de puncte. Astăzi în Ștefan cel Mare vor primi vizita celor de la Gaz Metan Mediaș. Partida dintre Dinamo vs Gaz Metan Mediaș va deschide etapa cu numărul 16 a Ligii 1. Cele două formații ne-au oferit meciuri foarte spectaculoase în ultima perioadă. Trebuie notat faptul că în ultimele două meciuri directe s-au marcat câte 5 goluri. Ambele formații au defensive destul de modeste astfel că astăzi ne așteptăm să vedem multe goluri. Acest meci este unul cu o miză foarte mare, deoarece în cazul unei înfrângeri pentru câini ei își diminuează șansele la play-off. Strategie meciuri fotbal ne va aduce câștig cu meciurile din Liga 1.

Lupta pentru play-off Dinamo vs Gaz Metan Mediaș

Dinamo pare a fi într-o revenire e formă. Câinii vin după un succes la Voluntari și după un rezultat de egalitate contra celor de la FCSB în Derby de România. Astfel câinii au ajuns pe poziția a 9-a și sunt la doar trei puncte de Astra Giurgiu care ocupă poziția a șasea. Nistor și Pesic nu vor putea fi folosiți de Mircea Rednic în meciul din această seară. Absența lui Nistor este una foarte importantă în angrenajul echipei și vom vedea dacă el poate fi înlocuit. Pentru a prinde un loc între primele șase, câinii nu mai au voie să facă vreun pas greșit. O bună strategie meciuri fotbal ne va putea duce spre câștig.

Gaz Metan Mediaș face un sezon foarte bun. Medieșenii evoluează frără presiune și obțin rezultate din ce în ce mai bune. Cu 25 de puncte ei ocupă poziția a cincea a clasamentului. În ultimele trei etape au obținut cinci puncte ceea ce este foarte bine. Speranțele oaspeților stau în Fortes dar și în forța grupului. În șapte meciuri disputate în deplasare oaspeții partidei de astăzi au obținut doar două victorii. Totuși Gaz se anunță a fi un adversar foarte dificil pentru cei de la Dinamo în această seară.

Meciul dintre Dinamo vs Gaz Metan Mediaș ne va aduce o serie de pariuri câștigătoare. La finalul celor 90 de minute vom miza pe o victorie a celor de la Dinamo, pont ce ne vaa duce o cotă de 1.18. Putem miza și pe faptul că ambele echipe vor reuși să înscrie la o cotă de 1.60. peste 5,5 cartonașe galbene reprezintă un pariu foarte bun în opinia noastră. Pariază zi de zi alături de noi.