Liga 1: Dinamo vs Gaz Metan Mediaş

Play-out-ul din Liga 1 continuă. Este obligatoriu să ne îndreptăm atenţia şi spre play-out deoarece miza este una destul de mare şi acolo. Începând de la ora 21:00 avem programat un meci foarte interesant între ocupantele primelor două poziţii, Dinamo vs Gaz Metan Mediaş. În acest sezon cele două formaţii s-au mai întâlnit de trei ori. Două victorii au revenit celor de la Gaz Metan Mediaş, iar o partidă s-a terminat la egalitate. În toate cele trei meciuri au macat ambele echipe. Forma foarte bună pe care o traversează cele două formaţii ne asigură un meci foarte spectaculos. Cele mai bune ponturi pariuri fotbal sunt pe Beturi.ro.

Derby în play-out între Dinamo vs Gaz Metan Mediaş

Dinamo poate obţine o victorie de palmares. Cu un succes astăzi, elevii lui Mircea Rednic se vor apropia la un singur punct de Gaz Metan Mediaş. În ultima rundă câinii au pierdut surprinzător contra celor de la Dunărea Călăraşi cu scorul de 0-1. În cele 4 meciuri din play-out disputate acasă, cei de la Dinamo au obţinut tot atâtea victorii. Ne aşteptăm la un meci bun făcut de cei de la Dinamo şi în această seară. Acest meci poate fi văzut ca un test de dinamovişti deoarece Gaz, este o echipă foarte puternică. Pariază pe cele mai bune ponturi pariuri fotbal.

Gaz Metan Mediaş joacă foarte bine în play-out. Medieşenii merg aproape perfect. În cele 8 etape disputate au înregistrat 7 victorii şi un rezultat de egalitate. Singura remiză a fost înregistrat contra celor de la Dunărea Călăraşi scor 0-0. Se pare că Edi Iordănescu a făcut din Gaz Metan o echipă ce la anul va candida pentru play-off. Avansul de patru puncte pe care îl au faţă de Dinamo îi poate face să se mulţumească şi cu un rezultat de egalitate. Dinamo vs Gaz Metan Mediaş este un meci ce se anunţă foarte interesant. Ne aşteptăm la un meci spectaculos între două formaţii care joacă deschis. Am ales să mizăm pe un pariu mai riscant în care credem că se vor marca peste 3,5 goluri şi ne va aduce o cotă de 2.00. Pe lângă acest pariu am ales şi un mai sigur dar cu o cotă mai mică de 1.60. Pariul ales este cel conform căruia se va înregistra un rezultat de egalitate la pauză sau la final.  Pariază alături de noi pe termen lung şi o să realizezi profit.