Liga 1: Dinamo vs FCSB

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Dinamo - FCSB
1
4.10
X
3.40
2
1.88

Derby de România își va desfășura în această seară un nou episod. Dinamo vs FCSB este unul dintre cele mai așteptate meciuri din Liga 1 din acest sfârșit de an. Rivalitatea dintre cele două formații este în creștere și ne așteptăm să vedem un meci de calitate și spectaculro. Venirea lui Mircea Rednic pe banca dinamoviștilor a aprins putem spune acest derby. Meciul tur s-a terminat cu scorul de 3-3 la capătul unui meci foarte spectaculos. Niciun dintre cele două formații nu își permite pași greșiți iar nouă nu ne rămâne decât să profităm de cele mai bune cote oferite de cele mai bune case de pariuri. Distanța dintre cele două echipe este una destul de mare dar și așa acest meci are titlul de derby.

Derby de România Dinamo vs FCSB

Dinamo se află într-o formă foarte slabă în acest sezon. Câinii ocupă poziția a 11-a a clasamentului. Ei au reușit etapa trecută prin victoria obținută în fața celor de la Voluntari să pună capăt unei serii foarte lungi de meciuri fără victorie. Ei au acumulat în acest seozn doar 16 puncte. Pentru a fi prezenți în play-off în acest sezon nu mai au voie să facă nici un pas greșit În această săptămână au fost aduși mai mulți jucători dar rămâne de văzut dacă aceștia au reușit să se integreze și vor putea evolua astăzi. Câștigă cu noi cu cele mai bune case de pariuri.

FCSB pornește din postura de favorită dar acest lucru nu îi asigură cele trei puncte. Roș-albaștrii au mari probleme în defensivă unde nu se știe cu cine vor evolua deoarece au foarte mulți fundași accidentați. Cu 27 de puncte cei de la FCSB ocupă poziția a doua a clasamentuui fiind la 3 puncte în spatele celor de la CFR Cluj. În acest seozn elevii lui Nicolae Dică au impresionat prin forța ofensivă deoarece au cel mai bun atac din Liga 1.

Meicul dintre Dinamo vs FCSB se anunță a fi o partidă deosebit de interesnată. Ne așteptăm la un joc destul de dur din partea ambelor formații astfel că vom paria pe o piață cu cartonașe galbene. Vom paria că se vor arăta peste 6,5 cartonașe galbene la o cotă de 1,76. Apoi vom miza și pe faptul că ambele formații vor reuși să marcheze cel puțin un gol. Cota pentru GG este de 1.70. Un alt pronostic mai curajos este cel conform căruia Gnohere va reuși să înscrie. Un gol al lui ne aduce o cotă de 3.00. Pariază cu noi etapă de etapă.