Liga 1: Dinamo vs FC Botoşani

Dinamo încă speră la un loc între primele şae poziţii. Câinii vor avea un meci foarte dificil astăzi deoarece vor primi vizita celor de la FC Botoşani, o altă echipă aflată într-o formă foarte bună. Cele două echipe sunt în afara play-off-ului şi un eşec pentru cei de la Dinamo ar însemna ratarea primelor şase poziţii. Cele două echipe nu ne-au oferit foarte mult spectacol în ultimele meciuri directe. Mai degrabă aceste meciuri au fost foarte echilibrate. În ultimele şae meciuri directed oar una dintre cele două formaţii a marcat şi s-au marcat sub 2,5 goluri. În ultimele 8 partide directe nu s-a înregistrat nici un rezultat de egalitate ceea ce înseamnă că ambele echipe abordează meciurile la victorie. Mergi pe mâna celor mai buni pariori de la Beturi.ro.

Derby-ul zilei Dinamo vs FC Botoşani

Dinamo, spre surprinderea tuturor a început perfect acest an. În prima etapă ei au învins pe Poli Iaşi cu scorul de 2-0 pentru ca apoi să câştige contra celor de la Sepsi Sfântu Gheorgehe. Astfel cu 28 de puncte acumulate gazdele partidei de astăzi ocupă poziţia a 11 a clasamentului. Cu o victorie şi în meciul de astăzi ei se vor apropia la doar trei puncte faţă de poziţia a şasea. O victorie pentru Dinamo şi astăzi ar putea fi o adevărată performanţă. Pariază alături de noi, cei mai buni pariori şi câştigă.

FC Botoşani este o echipă ce arată din ce în ce mai bine. Sub comanda lui Ciubotariu, oaspeţii de astăzi au înregistrat două victorii în primele două meciuri etape ale anului. Ei au învins cu acelaşi scor 1-0 pe Concordia Chiajna şi FC Voluntari.  Moldovenii au acumulat 32 de puncte şi ocupă poziţia a 8-a a clasamentului. Dacă vor câştiga astăzi vor ajunge pe un loc de play-off. În deplasare în acest sezon cei de la Botoşani au suferit doar două înfrângeri ceea ce înseamnă că joacă foarte bine departe de proprii fani.

Dinamo vs FC Botoşani se anunţă un meci de totul sau nimic pentru cei de la Dinamo. Vom paria pe victoria câinilor ce ne va aduce o cotă de 2.00. Un alt pariu de luat în calcul este cel bazat pe statistică şi conform căruia se vor marca sub 2,5 goluri. Acets pronostic vine cu o cotă de 1.70. Pariază în fiecare zi alături de cei mai buni pariori şi pe termen lung o să câştigi.