Liga 1: Dinamo vs Dunărea Călărași

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Dinamo - Dunărea Călărași
1
1.60
X
3.60
2
6.00

O nouă etapă din Liga 1 se apropie de final. Mai este de disputat un singur meci, în care se vor întâlni Dinamo vs Dunărea Cășărași. Acest meci stârnește mai mult interes decât se credea la început. Partida se va disputa pe arena din Ștefan cel Mare. Cele două adversare de astăzi sunt despărțite de trei puncte dar niciuna dintre ele nu se află pe loc de play-off. Astfel ambele își propun un rezultat pozitiv pentru a rămâne în cirsa pentru primele șase. Doar la pariuri sportive online poți să câștigi zi de zi.

Meciul zilei din Liga 1 între Dinamo vs Dunărea Călărași

Dinamo pare a fi obligată să câștige astăzi. Câinii par a fi într-o revenire de formă după venirea pe banca tehnică a lui Mircea Rednic. Cel puțin atmosfera în cadrul echipei pare a fi îmbunătățită. 3 victorii, 2 egaluri și șase înfrângeri este linia de clasament a dinamoviștilor. Ei ocupă doar poziția a 12-a a clasamentului după ce au acumulat 11 puncte. Cu un singur punct câștigat în ultimele cinci etape cei de la Dinamo țintesc cele trei puncte astăzi. Lor le va fi destul de greu deoarece au probleme în ambele compartimente. Mai mult nistor este suspendat și nu va putea evolua astăzi. Joacă și câștigă la pariuri sportive online.

Dunărea Călărași face un sezon destul de bun ținând cont că sunt o echipă nou promovată. Elevii lui dan Alexa ocupă poziția a noua a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 14 puncte în acest sezon.Conform liniei de clasament cei de la Dunărea pot fi priviți ca favoriți dar casele de pariuri nu îi socotesc cu prima șansă la victorie pe ei. Dan Alexa este foarte motivate să obțină cel puțin un egal deoarece în trecut a fost propus și el să antreneze Dinamo, dar a fost ales un alt tehnician.

Partida dintre Dinamo vs Dunărea Călărași se anunță a fi una deosebit de importantă pentru ambele formații. Vom miza pe o victorie a câinilor deoarece venirea lui Rednic promite multe pentru Dinamo. Un alt pont în care avem o încredere mare este cel conform căruia ambele formații vor reuși să înscrie. Casele de pariuri ne vor oferi o cotă de 1.80 pentru acest pariu. Vom miza așa cum ne-am obișnuit pentru Liga 1 că se vor arăta peste 5,5 cartonașe galbene. Pariază în fiecare zi alături de echipa Beturi.ro.