Liga 1: Dinamo vs Concordia Chiajna

O noua etapă din play-out-ul Ligii 1 stă să înceapă. Meciul de deschidere al acestei runde este duelul din Ștefan cel Mare dintre Dinamo vs Concordia Chiajna. Pentru cei de la Concordia Chiajna acest meci este una dintre ultimele șanse de a se mai salva de la retrogradare. Cele două formații s-au mai întâlnit de 2 ori în acest sezon. Un meci a fost câștigat de cei de la Dinamo în timp ce o partidă s-a încheiat la egalitate. Ne așteptăm ca ambele echipe să luote pentru cele trei puncte atât de importante. Cele mai bune ponturi pariuri sportive le găsești doar pe Beturi.ro.

Lupta pentru puncte în Dinamo vs Concordia Chiajna

Dinamo pornește din postura de mare favorită. Câinii au ca obiectiv câștigarea play-out-ului, astfel că trebuie să câștige astăzi. În acest moment elevii lui Mircea Rednic sunt pe poziția a doua a clasamentului. Ei au reușit să acumuleze 22 de puncte. 2 victorii și o înfrângere sunt rezultatele obținute de gazde în cele 3 etape din Play-out. În ultimele 5 runde din Liga 1 cei de la Dinamo au suferit o singură înfrângere ceea ce înseamnă că se află într-o formă bună. Astăzi vom miza pe o victorie a câinilor. Pariază în fiecare zi pe cele mai bune ponturi pariuri sportive de pe site-ul Beturi.ro.

Concordia Chiajna va porni cu a doua șansă în acest joc. Oaspeții partidei de astăzi sunt pe ultima poziție a clasamentului după ce au reușit să acumuleze doar 11 puncte. În cele 3 runde din play-out nu au reușit sa obțină niciun succes. Distanța față de Hermannstadt care este pe poziția de baraj este de 6 puncte. În ultimele cinci runde, Concordia nu a reușit să obțină nici o victorie în Liga 1. În cazul unei noi înfrângeri șansele de salvare de la retrogradare ar scadea foarte mult.

Dinamo vs Concordia Chiajna este singurul meci al zilei din Liga 1. Această partidă se anunță a fi una foarte interesantă și de pe urma ei putem câștiga la pariuri. Cota de 1.60 pe care o au cei de la Dinamo pentru un succes este una destul de sigură în opinia noastră. Niciuna dintre cele două formații nu excelează în defensivă astfel că ne putem aștepta la un GG. Cota de 1.70 pentru acest pariu este una foarte avantajoasă. Ține cont de sfaturile noastre și pe termen lung o să realizezi un profit consistent.