Liga 1: CSU Craiova vs Viitorul

Recomandarea noastră: x

biletul zilei
CSU Craiova - Viitorul
1
2.65
X
2.95
2
2.85

Spectacol în Bănie. Lupta din Liga 1 este din ce în ce mai strânsă și echipele își doresc cu ardoare să câștige tot mai multe puncte. Am ajuns deja în etapa a noua, iar echipele nu mai au voie să facă pași greșiți. De la ora 21:00 se va auzi fluierul de start pentru partida dintre CSU Craiova vs Viitorul. Ultimul duel direct dintre cele două formații s-a încheiat cu scorul de 3-3. În ultimele două dueluri directe dintre cele două formații s-au înregistrat rezultate de egalitate. Acesta este derby-ul rundei astfel că ne așteptăm la un meci foarte echilibrat. Cele mai bune cote pariuri le găsești pe site-ul nostru.

Derby între CSU Craiova vs Viitorul

CSU Craiova nu are un început de sezon extraordinar. Totuși în ultima perioadă par a fi într-o revenire de formă. Oltenii au reușit două victorii în ultimele trei meciuri disputate. Totuși trebuie să notăm faptul că în ultima etapă au pierdut cu scorul de 3-2 în deplasare la Mediaș contra celor de la Gaz Metan. În ultimele zile se vorbește și despre faptul că Devis Mangia ar avea postul amenințat dacă va pierde și astăzi. Cu 11 puncte acumulate ei ocupă poziția a noua a clasamentului. Joacă și câștigă cu cele mai bune cote pariuri.

Viitorul este și ea într-o revenire de formă după un start de sezon mai modest. Elevii luo Gheorghe Hagi au reușit să acumuleze 13 puncte și ocupă poziția a șaptea a clasamentului. Oaspeții partidei de astăzi vin după două victorii foarte importante. Ei au reușit să câștige contra celor de la CFR Cluj și Hermannstadt. Forma bunăa celor de la Viitorul îi poate face să spere la un rezultat pozitiv astăzi. Puștii luo Hagi vor fi foarte motivați să câștige.

Liga 1 continuă și ne aduce un meci interesant între CSU Craiova vs Viitorul. În acest meci vom miza și pe faptul ca ambele formații vor reuși să înscrie. Ținând cont că este un derby ne așteptăm la un meci destul de dur, astfel că vom miza pe numărul de cartonașe galbene. La o cotă de 1.65 mizăm pe faptul că se vor acorda peste 5,5 cartonașe galbene. Câștigă cu noi în fiecare zi.