Liga 1: CSU Craiova vs Sepsi Sfântu Gheorghe

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
CSU Craiova - Sepsi Sfântu Gheorghe
1
1.66
X
3.40
2
5.75

Etapa cu numărul 15 din Liga 1 continuă cu un meci foarte interesant. Este vorba despre partida dintre CSU Craiova vs Sepsi Sfântu Gheorghe. Dacă oltenii au șanse la titlu cei de la Sepsi speră să prindă un loc în play-off. Meciul tur dintre cele două formații a fost câștigat de cei de la Sepsi cu scorul de 1-0. Astfel acest meci poate fi privit și ca o revanșă de către cei de la CSU Craiova. La pariuri sportive ai șanse de câștig în fiecare zi dacă alegi să ți cont de pronosticurile oferite de echipa noastră.

Meciul zilei CSU Craiova vs Sepsi Sfântu Gheorghe

CSU Craiova pornește din postura de mare favorită în acest joc. Oltenii se află într-o formă foarte bună și ocupă poziția a treia a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 25 de puncte. CU un succes astăzi vor ajunge pe locul al doilea chiar dacă doar provizoriu. Elevii lui Davis Mangia se află într-o formă de moment foarte bună. Ei vin după trei victorii în ultimele trei etape ale Ligii 1. Mai mult, două dintre aceste victorii au fost obținute cu scorul de 3-0. Astăzi ne așteptăm la o nouă victorie destul de clară a gazdelor. Poți profita de cotele oferite de casele de pariuri sportive pentru acest meci și să câștigi.

Sepsi Sfântu Gheorghe are a doua șansă la cele trei puncte deoarece întâlnește un adversar într-o formă foarte bună. Cei de la Sepsi au impresionat în startul de sezon și au fost chiar în lupta pentru primele poziții. Acum ei au coborât în clasament până pe poziția a șaptea care o ocupă în acest moment. Forma lor de moment este una foarte slabă deoarece au reușit să obțină o singură victorie în ultimele patru partide. În celelalte trei au înregistrat înfrângeri. Pentru cei de la Sepsi se anunță un meci foarte dificil dar va rămâne de văzut dacă vor putea da o replică pe măsură.

Jocul dintre CSU Craiova vs Sepsi Sfântu Gheorghe reprezintă unul dintre cele mai intresante jocuri ale etapei. În acest meci vom merge pe o victorie a celor de la CSU Craiova. Acest pronostic ne va aduce o cotă de 1.66 care în opinia noastră este una foarte avantajoasă și ne va aduce un câștig substanțial. Vom miza la o cotă de 1.80 pe faptul că se vor marca peste 2,5 goluri în acest meci. Și în acest pronostic avem o încredere destul de mare. Pariază și câștigă alături de noi.