Liga 1: CSU Craiova vs FCSB

Liga 1 nu avea cum să lipsească din lista pronosticurilor propuse de echipa noastră în acest sfârșit de săptămână. Un derby al Ligii 1 ce va avea loc astăzi este cel dintre CSU Craiova vs FCSB. Cele două echipe se află în luptă directă pentru poziția a doua a clasamentului după ce la titlu nu par a mai avea vreo șansă. Cele două formații s-au  mai întâlnit de 3 ori în acest sezon. Două meciuri au fost câștigate de FCSB cu scorul de 3-2 în timp ce o partidă a fost câștigată de Craiova. Astăzi ne așteptăm la un stadion plin în Bănie  care să o susțină pe CSU Craiova. Pariază alături de noi la pariuri sportive online.

Derby-ul etapei CSU Craiova vs FCSB

CSU Craiova are nevoie de victorie în acest meci chiar dacă va fi foarte greu să o obțină. Oltenii au obținut până în acest moment 36 de puncte cu care ocupă poziția a treia a clasamentului. Craiova vine după două victorii în acest play-off în care au învins pe Sepsi și Astra Giurgiu. La mijlocul acestei săptămâni, gazdele partidei de astăzi au fost eliminați din Cupa României de cei de la Viitorul. Cele mai bune pariuri sportive online sunt zi de zi pe Beturi.ro.

FCSB are nevoie de un rezultat de egalitate pentru a își consolida poziția  a doua a clasamentului. Roș-albaștrii mai speră la titlu astfel că se gândesc să câștige acest meci. În acest play-off cei de laFCSB au înregistrat 4 victorii. Chiar dacă în sezonul regulat au pierdut în Bănie,în opinia nostră în meciul de astăzi au mari șanse să îți treacă în cont un succes. Ultima înfrângere a celor de la FCSB este în luna martie astfel că se află într-o formă destul de bună din punct de vedere al rezultatelor. CSU Craiova vs FCSB ne vor aduce un meci foarte interesant. Ne așteptăm la un stadion plin care să încurajeze echipa gazdă. Cota de 2.43 pentru o victorie a celor de la FCSB este una foarte atractivă. Dacă dorim să mergem pe siguranță putem paria pe un X2. Acest meci este un derby al Ligii 1,astfel căne așteptăm la un meci foarte dur. Putem paria că se vor arăta peste 5,5 cartonașe galbene.Acest pariu ine cu o cotă de 1.80. Pariază în fiecare zi alături de noi și o să realizezi un profit consistent.