Liga 1: CSU Craiova vs Concordia Chiajna

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
CSU Craiova - Concordia Chiajna
1
1.72
X
3.40
2
5.10

Etapa a cincea din Liga 1 se încheie cu  un meci foarte important pe In Oblemenco de la ora 21:00 CSU Craiova vs Concordia Chiajna vor încheia această etapă. Până acum am putut să ne facem o părere asupra echipelor din Liga 1. Chiar dacă cele două formații sunt apropiate în clasament credem că acest emci are o favorită clară. Totuși trebuie să ținem cont de faptul că trei din ultimele patru meciuri directe dintre cele două formații s-au încheiat la egalitate. Pentru acest meci beneficiem de cote la pariuri foarte avantajoase.

CSU Craiova pare a fi în revenire de formă după începutul mai slab de campionat. La mijlocul săptămânii trecute au fost eliminați din UEFA Europa League de către cei de la Red Bull Leipzig. Totuși oltenii au un moral bun deoarece returul s-a încheiat cu scorul de 1-1 după golul reușit de Baicu. Acum gazdele partidei de astăzi se vor putea concentra pe meciurile din Liga 1. În Liga 1, Craiova a adunat doar cinci puncte cu care se clasează pentru moment pe poziția a zecea. Defensiva a arătat unele slăbiciune deoarece au primit cel puțin un gol în trei dintre aceste etape. Astăzi ne așteptăm ca CSU Craiova să domine meciul și să se impună fără mari probleme. Pentru acest meci ne-au atras atenția cele mai bune cote la pariuri.

Concordia Chiajna se va lupta și în acest sezon pentru evitarea retrogradării. Oaspeții partidei de astăzi au reușit să acumuleze doar patru puncte în acest sezon. Aceste puncte au venit în urma remizei în fața celor de la Viitorul dar și în urma victoriei contra celor de la Hermannstadt. Pentru Concordia ar fi bun în această seară și un rezultat de egalitate ținând cont că va evolua în fața unei echipe foarte puternice a campionatului din România.

CSU Craiova vs Concordia Chiajna vine cu o serie de alte pronosticuri foarte avantajoase. Cota de 2.95 pentru o victorie a Craiovei la două goluri nu trebuie ratată chiar dacă nu mizăm o sumă așa de mare. Un alt pont care credem noi că are mari șanse de reușită este acela cum că doar una dintre cele două formații va reuși să înscrie. Pentru acest pont ne este atribuită o cotă de 1.70.