Liga 1: CSU Craiova vs. CFR Cluj

Lupta la titlu este din ce în ce mai interesantă de la o etapă la alta. Meciul din Bănie din această seară poate fi decisiv pentru titlul de campioană în Liga 1. CSU Craiova vs CFR Cluj este meciul zilei din Liga 1. Cele două echipe sunt despărțite de 7 puncte dar o victorie a Craiovei astăzi ne poate asigura un final de sezon foarte spectaculos. Cele două adversare de astăzi s-au mai întâlnit de 2 ori în acest sezon. Un meci a fost câștigat de Craiova în timp ce o partidă s-a încheiat la egalitate. Meciuri de fotbal azi sunt foarte multe dar noi o să pariem pe cele mai avantajoase.

Derby în Liga 1 între CSU Craiova vs CFR Cluj

CSU Craiova este obligată să se impună pentru a rămâne în lupta la titlu. Putem spune ca este un meci decisiv pentru olteni. În acest moment ei se află pe poziția a treia a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 29 de puncte. Atmosfera din tabăra olteniilor nu este una foarte bună deoarece la mijlocul acestei săptămâni au pierdut cu scorul de 2-1 în Cupa României contra celor de la Viitorul. Sperăm ca gazdele de astăzi să fie foarte motivați în obținerea celor trei puncte mai ales că vor avea un stadion plin în spate ce îi va susține. Pariază alături de noi pe cele mai bune meciuri de fotbal azi.

CFR Cluj se poate mulțumi și cu un rezultat de egalitate în condițiile în care ar păstra distanța față de Craiova. Elevii lui Dan Petrescu se află pe prima poziție a clasamentului cu 36 de puncte acumulate. La fel ca adversarii de astăzi și CFR Cluj a pierdut în CUPA României în fața celor de la Astra Giurgiu cu scorul de 2-1. Un mare dezavantaj pentu clujeni este acela că nu il vor putea folosi pe Țucudean care este indisponibil.

CSU Craiova vs CFR Cluj este meciul zilei. Vom paria pe victoria celor de la CSU Craiova. Oltenii au o cotă de 2.80 pentru a își trece în cont cele trei puncte. Credem că va fi un meci cu puține goluri. Astfel, la o cotă de 1.70 vom paria pe faptul că se vor marca sub 2,5 goluri. Ne așteptăm la un meci destul de dur. Vom miza pe faptul că se vor arată peste 6,5 cartonașe galbene. Acest pariu ne va aduce o cotă de 1.90. Pariază zi de zi cu noi