Liga 1: CSU Craiova vs Astra Giurgiu

Ultima etapă înaintea play-off-ului se va încheia astăzi. Meciul ce va pune capăt sezonului regulat este partida ce va avea loc în Bănie între CSU Craiova vs Astra Giurgiu. Cele două echipe sunt despărţite de 6 puncte în acest moment ocupând poziţile a 3-a şi a 4-a. Ceea ce este interesant, cele două formaţii se vor întâlni şi în prima etapă a play-off-ului indiferent de rezultatul meciului din această seară. Partida tur dintre cele două formaţii s-a încheiat cu scorul de 3-0 în favoarea celor de la Astra Giurgiu. Zi de zi poţi obţine profit alături de cei mai buni pariori din echipa noastră.

Meciul zilei CSU Craiova vs Astra Giurgiu

CSU Craiova porneşte cu prima şansă în acest meci. O victorie în meciul de astăzi le-ar asigura doar un punct în plus la începutul play-off-ului. Oltenii sunt pe poziţia a treia a clasamentului şi dacă vor învinge vor începe play-off-ul la doar un singur punct faţă de cei de la FCSB. Chiar dacă vine după o încfrângere contra celor de la FCSB suferită în ultima etapă cei de la Craiova sunt una dintre cele mai în formă echipe ale acestui sezon. Ne aşteptăm ca spectatorii să îi susţină puternic pe elevii lui Devis Mangia. Doar cu cei mai buni pariori poţi obţine un profit consistent.

Astra Giurgiu este una din surprizele plăcute ale acestui an. Giurgiuvenii vorbesc de titlu dar în opinia noastră o să le fie foarte greu să e lupte la marele trofeu. Denis Alibec traversează o formă foarte bună dar cel mai probabil în această seară nu va evolua deoarece este accidentat. Chiar şi în cazul unei înfrângeri cei de la Astra vor intra în play-off cu 20 de puncte. Acest lucru înseamnă că ar fi la doar 3 puncte distanţă faţă de cei de la CFR Cluj. CSU Craiova vs Astra Giurgiu se anunţă un meci foarte spectaculos. Ambele formaţii pot învinge în orice moment astfel că acest meci este deschis oricărui rezultat. Ţinând cont de faptul că vor evolua pe teren propriu, iar la oaspeţi Denis Alibec este absent noi, vom merge pe o victorie a celor de la CSU Craiova. Acest pariu ne va aduce o cotă de 1.82. Sperăm să asistăm la un meci spectaculos în care ambele echipe vor reuşi să marcheze. GG ne va aduce o cotă de 1.70. Pariază în fiecare zi mergând pe cele mai bune pronosticuri.