Liga 1: Concordia Chiajna vs CSU Craiova

Recomandarea noastră: 2

Liga 1, Concordia Chiajna, CSU Craiova
Concordia Chiajna - CSU Craiova
1
4.80
X
3.65
2
1.70

O nouă etapă din Liga 1 se apropie de final. Este vorba despre etapa cu numărul 18 care a fost una intermediară și s-a disputat la mijlocul acestei săptămâni. Meciul care va încheia această rundă este cel dintre Concordia Chiajna vs CSU Craiova. Această partidă se anunță a fi una foarte interesantă. Meciul tur dintre cele două formații a fost unul în care s-au impus cei de la Concordia Chiajna. În acel meci s-au impus ilfovenii cu scorul de 1-0 după ce, cei de la CSU au evoluat foarte mult timp cu un jucător mai puțin. O bună strategie pariuri ne va putea duce spre un câștig important astăzi.

Meciul zilei Concordia Chiajna vs CSU Craiova

Concordia Chiajna traversează o formă  foarte slabă. Gazdele partidei de astăzi ocupă poziția a 13-a a clasamentului. Ei sunt pe penultima poziție a clasamentului. Doar 17 puncte au acumulat cei de la Concordia Chiajna. În ultimele două meciuri au înregistrat două înfrângeri. Într-un clasament al meciurilor disputate pe teren propriu cei de la Concordia Chiajna ocupă ultima poziție a clasamentului. Elevii lui Dorinel Munteanu au cea mai slabă ofensivă. Au marcat doar de 11 ori în cele 17 meciuri. Gazdele partidei de astăzi au avantajul moral în fața celor de la CSU Craiova.Pariază și câștigă cu o bună strategie pariuri.

CSU Craiova are mare nevoie de puncte pentru a rămânen lupta pentru titlul de campioană. Înaintea acestei partide oltenii ocupă poziția a 4-a aclasamentului cu 29 de puncte acumulate. Indiferent de rezultatul partidei de astăzi ei or rămâne tot pe această poziție. Oaspeții partidei de astăzi vin după un succes contra celor de la Duărea Călărași, obținut în week-end cu scorul de 1-0. Punctul forte al oltenilor în acest sezon este defensiva. Ei au primit doar 14 goluri și au cea mai bună apărare din Liga 1. Astăzi cei de la CSU Craiova au prima șansă la obținerea victoriei.

Meciul dintre Concordia Chiajna vs CSU Craiova se prezintă a fi unul deosebit de spectaculos. Vom paria pe faptul că cei de la Craiova vor reuși să se impună în această seară. O victorie a Craiovei ne a aduce o cotă de 1.70. Vom paria și pe faptul că doar una dintre cele două formații va reuși să marcheze,ținând cont de defensiva pe care o au cei de la CSU Craiova. Așa cum ne-am obișnuit deja pentru Liga 1, vom paria pe faptul că se vor arăta peste 5,5 cartonașe galbene. Pariază cu noi zi de zi.