Liga 1: CFR Cluj vs Viitorul

Victroria de aseară a celor de la FCS a pus presiune pe CFR Cluj. Roş-albaştrii sunt la doar 2 puncte de CFR iar finalulde sezon se anunţă a fi unul deosebit de disputat. CFR Cluj vs Viitorul va încheia runda cu numărul 7 din play-off. Acest meci este unul deosebit de interesant pentru ambele formaţii deoarece, clujenii sunt în lupta la titlu iar Viitorul încă mai speră la locul al doilea al clasamentului. Cele doă formaţii s-au mai întâlnit de 3 ori în acest sezon. În fiecare joc s-a impus echipa ce a jucat în deplasare la partida respectivă. Pariază alături de noi şi o să câştigi cu biletul zilei oferit de noi.

Lupta pentru puncte în CFR Cluj vs Viitorul

CFR Cluj porneşte ca favorită dar o va aştepta o partidă extrem de dificilă. Clujenii sunt pe prima poziţie a clasamentului după ce au reuşit să acumuleze 41 de puncte. Sunt singura formaţie care nu a suferit nici o înfrângere în acest play-off. Patru victorii şi două rezultate de egalitate este bilanţul lor în cele 6 etape disputate. Pentru formaţia lui Dan Petrescu un mare aventaj este acela că îl va avea pe Ţucudean din primul minut. El este cel mai bun marcator al Ligii 1. Joacă şi câştigă alături de noi cu biletul zilei.

Viitorul este o echipă lipsită de griji în acest final de sezon. Totuşi în cazul unor rezultate ce îi vor ajuta cei de la Viitorul pot lupta pentru poziţia a treia a clasamentului cu cei de la CSU Craiova. În acest moment Viitorul este pe poziţia a patra după ce au reuşit să acumuleze 30 de puncte. Ei au un moral bun deoarece au reuşit calificarea în finala Cupei României şi în ultima etapă au remizat contra celor de la FCSB cu scorul de 1-1. În ultimele 4 runde nu au înregistrat nici o înfrângere. CFR Cluj vs Viitorul se anunţă a fi un meci foarte interesant în care credem că cei de la CFR Cluj se vor putea mulţumi şi cu un rezultat de egalitate deoarece evoluează în faţa unei formaţii foarte puternice. Vom miza pe un egal la pauză sau la final. Acest pariu ne aduce o cotă de 1.70. În acest meci putem miza şi pe numărul de cartonaşe galbene deoarece ne aşteptăm la un meci destul de dur. Peste 5,5 cartonaşe galbene al o cotă de 1.80 pare a fi un pariu foarte interesant.