Liga 1: CFR Cluj vs Poli Iași

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
CFR Cluj - Poli Iași
1
1.35
X
4.35
2
9.50

Liga 1 revine cu meciuri foarte interesante. Iubitorilor de fotbal din țara noastră le era dor de partidele din campionatul României. Astăzi se anunțăstartul rundei cu numărul 12. Al doileameci al acestei runde va avea fluierul de start de la ora 21:00. Partida dintre CFR Cluj vs Poli Iași reprezintă una dintre cele mai interesante dispute ale etapei și astfel ea nu trebuie ratată. Cele două formații s-au întâlnit și în sezoanele trecute din Liga 1. CFR are avantajul moral deoarece a câștigat patru din ultimelecinci meciuri directe. La pariuri poți să câștigi în fiecare zi dacă vei ține cont de sfaturile echipei noastre.

Derby-ul zilei între CFR Cluj vs Poli Iași

CFR Cluj pare a porni ca favorită. Pe lângă avantajul meciurilor directe clujenii au avantajul terenului propriu dar și o formă mai bună. Clujenii au ajuns la 20 de puncte și ocupălocul second fiind la doar un singur punct în spatele celor de la FCSB. În ultimele patru etapedin Liga 1 ei au acumulat două victorii și două rezultate de egalitate. Acest lucru înseamnă că sunt într-o revenire de formă. Trebuie să notăm fapul că gazdele partidei de astăzi au a doua cea mai bună defensivă a campionatului cu doar opt goluri încasate. Poți câștiga la pariuri alături de noi dacă vei merge pe pontul oferit de echipa noastră.

Poli Iași este văzută cu a doua șansă la începutul partidei. Moldovenii pot în orice moment să obțină un rezultat pozitiv deoarece sunt genul de echipă împotriva căreia este foarte greu de jucat. Cu 14 puncte acumulate ei ocupă doar poziția a noua a clasamentului. Ținând cont că sezonul trecut au participat în play-off, acesta este un start destul de slab pentru ei. Iași a pierdut ultimele două meciuri din Liga 1 contra celor de la Gaz Metan Mediașși Viitorul, ceea ce ne demonstreazăcăelevii lui Stoican sunt într-o perioadă dificilă.

Jocul dintre CFR Cluj vs Poli Iași este deschis oricărui rezultat. Noi vom miza pe o victorie a CFR-ului la finalul celor 90 de minute, deoarece sunt echipa mult mai puternică. Vom miza așa cum ne-am obișnuit pentru Liga 1 pe numărul de cartonașe galbene. Vom miza că se vor arăta peste 5,5 cartonașe galbene lao cotă oferită de casele de pariuri de 1.70. Pariază și câștigă alături de noi zi de zi.