Liga 1: CFR Cluj vs Poli Iaşi

Aşteptarea a luat sfârşit. Un nou sezon a debutat cu egalul 0-0 dintre FC Voluntari şi Sepsi Sfântu Gheorghe. Din cauza timpului prea scurt, echipele mai au de pus la punct unele lucruri, deoarece nici nu şi-au rezolvat toate trasferurile pe care le doreau. Pentru formaţiile ce vor reprezenta ţara noastră în cupele europene, putem spune că sezonul a început mai devreme. Unul dintre cele mai interesante jocuri ale primei etape este întâlnirea dintre CFR Cluj vs Poli Iaşi. Intră pe Beturi.ro pentru a beneficia de cele mai bune oferte şi cele mai bune ponturi pariuri sportive.

Primul meci: CFR Cluj vs Poli Iaşi

CFR Cluj nu are un start deloc bun de sezon. Elevii lui Dan Petrescu au disputat 2 meciuri în actualul sezon dar rezultatele nu au fost unele care să îi bucure. În primul meci al sezonului au pierdut Super Cupa României, după o înfrângere cu scorul de 1-0 în faţa celor de la Viitorul. În al doilea meci a urmat o nouă înfrângere, tot cu 1-0 contra celor de la Astana în turul 1 din preliminariile UEFA Champions League. Ţinând cont că returul cu Astana va fi miercuri este foarte probabil ca, CFR să odihnească unii dintre jucătorii de bază. Ponturi pariuri sportive ne vor aduce profit.

Poli Iaşi vine după o perioadă de transformări atât la nivelul lotului de jucători dar şi la novelul băncii tehnice. Moldovenii l-au înlocuit pe Flavius Stoican plecat la Petrolul cu Mihai Teja. Sin, Gardoş, Enoh, Burlacu, Cioinac şi Qaka sunt cele mai importante plecări. La capitolul veniri trebuie să îi notăm pe Andrei Cristea, Breeveld, Bălan. Ţinând cont de modificările destul de mari de la nivelul lotului este posibil ca în tabăra moldovenilor să lipsească omogenitatea. În această vară, au susţinut o singură partidă amicală în compania celor de la Khabarovsk, pe care i-au învins cu scorul de 2-0.

CFR Cluj vs Poli Iaşi ne aduce o partidă destul de interesantă. Ne aşteptăm la un meci destul de echilibrat dar şi închis în acelaşi timp. Vom miza pe o victorie a clujenilor care este foarte importantă şi în vederea meciului de miercuri, deoarece le va asigura un moral bun. Un alt pariu de luat în calcul este cel conform căruia nu vom asista la multe goluri. Astfel vom paria că se înscriu sub 2,5 goluri. Acest pariu vine cu o cotă destul de avantajoasă de 1.70. Pariază în fiecare zi alături de noi.