Liga 1: CFR Cluj vs Dinamo

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
CFR Cluj - Dinamo
1
1.90
X
3.30
2
4.20

Spectacolul din Liga 1 continuă. Am ajuns la etapa cu numărul cinci. Derby-ul acestei runde se va disputa în această seară în Gruia, începând cu ora 21:00. CFR Cluj va primi vizita celor de la Dinamo. Ultimele meciuri dintre cele două echipe au fost foarte echilibrate. Miza și-a spus cuvântul de fiecare dată cum este posibil să se întâmple și astăzi. În ultimele șase meciuri directe doar un a dintre cele două foarmații a marcat. Beneficiază de freebet-uri atrăgătoare doar cu pagina Beturi.ro.

CFR Cluj pornește ca favorită după cotele oferite de casele de pariuri. Clujenii traversează o formă foarte bună. Toni Conceicao se pare că a pus lucrurile la punct după un început de sezon mai slab al clujenilor. Acum clujenii au patru victorii în ultimele patru meciuri disputate. Au învins de două ori pe Alashkert în UEFA Europa League, iar în Liga 1 au învins pe Concordia Chiajna și Dunărea Călărași. Gazdele partidei de astăzi au și un moral foarte bun deoarece se află pe prima poziție a clasamentului în Liga 1. În această seară anticipăm un meci dominat de CFR Cluj care va forța să își adjudece victoria. La mijlocul săptămănii viitoare vor întâlni pe Dudelange în UEFA Europa League. Poți benefia de freebet-uri  dar și de cote atrăgătoarepentru meciul CFR Cluj vs Dinamo doar cu noi de pe site-ul Beturi.ro.

Dinamo are un început foarte bun de sezon ținând cont de investițiile făcute. Câinii vin după un success important în fața celor de la Viitorul cu scorul de 1-0. Florin Bratu a reușit să intergreze foarte bine jucătorii tineri în echipă. În acest moment, Dinamo a acumulat șapte puncte în clasament iar speranțele suporterilor rămân intacte. Cu siguranță dinamoviștii vor aborda o tactic defensivă și vor încerca să lovească pe contraatac, lucru la care sunt foarte buni deoarece au jucători de mare viteză. CFR Cluj vs Dinamo ne aduce o cotă foarte bună pentru a încheia săptămâna cu profit.

Pe lângă victoria clujenilor putem merge pe un 1X pentru o siguranță mult mai mare. La o cotă de 1.77 putem miza pe faptul că se vor înscrie sunt 2.5 goluri în acest meci. Doar p echipă va marca este un al pronostic în care noi avem mare încredere și pentru care ne este oferită o cotă de 1.85.