Liga 1: CFR Cluj vs Astra Giurgiu

Lupta pentru titlu în Liga 1 este din ce în ce mai strânsă. CFR Cluj pare a nu reuşi să câştige în acest an şi astăzi o aşteaptă un meci foarte dificil. În Gruia va veni Astra Giurgiu iar partida se anunţă a fi una deschisă oricărui rezultat. Meciul tur dintre cele două formaţii s-a încheiat cu scorul de 2-1 pentru cei de la CFR Cluj dar de atunci s-au schimbat foarte multe. Primul fluier al partidei va fi de la ora 20:00. Cele mai bune strategii pariuri pentru a câştiga pe termen lung sunt pe Beturi.ro.

Derby-ul etapei CFR Cluj vs Astra Giurgiu

CFR Cluj a părut că nu s-a regăsit în primele două meciuri din acest an. În prima etapă au remizat contra celor de la Hermannstadt  cu scorul de 1-1 pentru ca apoi să piardă contra Craiovei cu scorul de 2-0. Clujenii încă sunt pe prima poziţie a clasamnetului dar mai au doar trei puncte avans în faţa celor de la FCSB. Pe teren propriu cei de la CFR nu excelează deoarece au acumulat doar 5 victorii în cele 12 etape disputate ceea ce este destul de puţin. Adoptă cele mai bune strategii pariuri şi pe termen lung o să realizezi câştiguri importante.

Astra Giurgiu pare că este aproaep sigură de poziţia ei în play-off. În prima etapă a acestui an au remizat cu scorul de 1-1 contra celor de la Gaz Metan Mediaş pentru ca apoi să învingă pe teren propriu pe Viitorul cu scorul de 3-0. Denis Alibec a arătat o formă foarte bună în meciul cu Viitorul şi poate face şi astăzi un meci mare. În ultimele trei meciuri jucate de Astra în deplasare, ei nu au pierdut ceea ce le poate da pentru astăzi mari speranţe pentru obţinerea unui rezultat pozitiv.

CFR CLuj vs Astra Giurgiu este unul dintre cele mai interesante meciuri ale acestei runde. Vom risca şi vom paria pe X2. Credem că cei de la Astra nu vor pierde astăzi. Acest pariu ne aduce o cotă de 1.80. Ne aşteptăm ca cele două echipe să se închidă foarte bine în defensivă astfel că nu ne aşteptăm la multe goluri. Cota pentru sub 2,5 golrui ne aduce o cotă de 1.90. Ţinând cont că acest meci este unul foarte important pentru ambele echipe ne aşteptăm să se joace destul de dur. Cota de 1.70 pentru peste 5,5 cartonaşe galbene este un ace are şanse foarte mari de a fi câştigătoare.