Liga 1: CFR Cluj vs Astra Giurgiu

Play-off-ul Ligii 1 devine din ce în ce mao interesant. Unul dintre cele mai interesante meciuri ale acestei etape din play-off este duelul dintre CFR Cluj vs Astra Giurgiu. Acest meci nu trebuie ratat deoarece în acestă pauză competițională pe banca celor de la CFR Cluj a revenit Dan Petrescu. Cu Dan Petrescu pe banca tehnică CFR a câștigat sezonul trecut titlul de campioană. Cele două adversare de astăzi s-au întâlnit de 2 ori în acest sezon. Unul dintre jocuri s-a terminat la egalitate în timp ce un joc a fost castigat de CFR Cluj. Ponturi pariuri fotbal ne pot aduce profit zi de zi.

Derby între CFR Cluj vs Astra Giurgiu

CFR Cluj pornește din postura de favorită în partida din această seară. Clujenii sunt principala favorită la titlu și în acest sezon. Ei ocupă prima poziție a clasamentului după ce au acumulat 33 de puncte. Cu Minteuan pe banca tehnică,  gazdele partidei de astăzi au reușit să obțină 5 victorii în ultimele 5 meciuri. 4 dintre aceste victorii au fost obtinute cu scorul de 1-0. Un alt avantaj pentru cei de la CFR Cluj este acela, ca Țucudean s-a refăcut după accidentare și va putea fi folosit din primul minut. Câștiga alături de noi cu cele mai bune ponturi pariuri fotbal.

Astra Giurgiu are probleme din ce în ce mai mari de la o zi la alta. Jucătorii au refuzat să se antreneze deoarece clubul are datorii față se ei. Oaspeții partidei de astăzi ocupă poziția a 5-a a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 21 de puncte. În cele 2 runde din play-off cei de la Astra au suferit 2 înfrângeri în față celor de la FCSB și CSU Craiova. Ambele înfrângeri au fost suferite fără gol marcat. Anticipăm un meci foarte dificil pentru cei de la Astra și credem că le va fi foarte greu să obțină puncte.

CFR Cluj vs Astra Giurgiu este un meci ce ne va aduce profit astăzi. Vom miza pe victoria celor de la CFR Cluj. Cota de 1.62 pentru acest pariu este în opinia noastră una foarte avantajoasă. Anticipăm un meci dominat de CFR Cluj deoarece sunt echipa mai puternică. Miza partidei este una foarte mare așa că anticipăm un meci destul de dur. Peste 5, 5 cartonașe galbene la o cotă de 1.70 este una de luat in calcul. Pe Beturi.ro vei găsi zi de zi ponturi de pe urma cărora să câștigi.