Liga 1: Astra Giurgiu vs Gaz Metan Mediaș

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Astra Giurgiu - Gaz Metan Mediaș
1
2.10
X
3.25
2
3.55

O nouă etapă din Liga 1 se apropie de final. Mai este de disputat un singur joc din cadrul partidei cu numărul nouă. Acest meci putem spune că este derby-ul acestei runde. Astra Giurgiu vs Gaz Metan Mediaș ne asigură un meci ce nu trebuie ratat. Ambele formații joacă foarte ofensiv astfel că ne așteptăm la multe goluri astăzi. Cele două adversare de astăzi ne-au oferit meciuri foarte interesante în ultima perioadă, astfel că acesta este un alt motiv pentru care nu trebuie ratat. Cele mai bune cote pariuri le găsești doar pe Beturi.ro.

Spectacol în Astra Giurgiu vs Gaz Metan Mediaș

Astra Giurgiu este una dintre cele mai constante echipe din acest sezon. Giurgiuvenii sunt singura echipă care nu a pierdut nici un meci în acest sezon. În acest moment gazdele partidei de astăzi ocupă poziția a cincea a clasamentului. În ultima etapă ei au învins pe Dinamo cu scorul de 2-1. Atunci Denis Alibec a făcut un meci foarte bun. Va fi interesant să vedem evoluția lui și astăzi. Trei victorii și cinci rezultate de egalitate a înregistrat Astra în acest sezon. O mare parte din aceste rezultate se datorează lui Marius Măldărășanu care a fost înlocuit cu Gheorghe Mulțescu. Acest meci ne va aduce cote pariuri foarte interesante.

Gaz Metan Mediaș este una dintre surprizele plăcute ale acestui sezon din Liga 1. Medieșenii au un bilanț de patru victorii, două rezultate de egalitate și două înfrângeri. Ei au acumulat tot 14 puncte, fiind la egalitate cu Astra. Ei au marcat de 11 ori dar au primit tot atatea goluri. Fortes este principala gură de tun a celor de la Gaz. Medieșenii au obținut două victorii în ultimele două etape. Ei au învins pe Hermannstadt și CSU Craiova. Forma bună a celor de la Gaz Metan ne asigură un meci foarte spectaculos astăzi. Dacă vor continua să obțină rezultate la fel de bune ei pot ținti un loc de play-off.

Acest meci ne va aduce si o cotă de 1.70 dacă se vor marca peste 2.5 goluri. Un alt pont în care avem mare încredere este cel potrivit căruia vor marca ambele formații. Putem miza și pe faptul că se vor acorda peste 5,5 cartonașe galbene la o cotă de 1.60. Pariază și câștigă alături de noi zi de zi.