Liga 1: Astra Giurgiu vs FCSB

Încheiem săptămâna cu un meci din play-off-ul Ligii 1. Astra Giurgiu va primi vizita celor de la FCSB într-un meci ce se anunţă a fi decisiv pentru ambele echipe, privind rămânerea în lupta la titlu. Cine va pierde astăzi o să iasă din lupta la titlu. Ambele formaţii au fost învinse în prima etapă din play-off astfel că vor privi către acest meci cu o motivaţie în plus. Cele două formaţii s-au mai întânit de două ori în acet sezon. Ambele meciuri au fost câştigate de formaţia gazdă de la acea partidă cu scorul de 1-0. Va reuşi astăzi, Astra Giurgiu o victorie cu scorul de 1-0? Ţine cont de cele mai bune ponturi pariuri fotbal şi o să câştigi.

Derby-ul etapei Astra Giurgiu vs FCSB

Astra Giurgiu a fost învinsă de CSU Craiova în prima etapă. Acum giurgiuvenii nu se gândesc decât la cele trei puncte pentru a rămâne în cursa pentru primele poziţii. Cu 21 de puncte cei de la Astra ocupă poziţia a 5-a a clasamentului. Pentru meciul de astăzi, Enache, tehnicianul gazdelor se va putea baza şi pe Denis Alibec. Ne aşteptăm ca acesta să facă un meci foarte bun împotriva fostei sale echipe. Ponturi pariuri fotbal ne vor aduce profit astăzi.

FCSB este obligată să câştige. În tabăra roş-albastră lucrurile nu stau foarte bine după ce au pierdut în prima etapă din play-off în faţa celor de la Viitorul cu scorul de 2-1. Elevii lui Mihai Teja ocupă în acest moment poziţia a treia a clasamentului după ce au reuşit să acumuleze 25 de puncte. În acest mpment au de recuperat 8 puncte faţă de CFR Cluj. În ultimele 4 runde cei de la FCSB au o singură victorie. Jocul oaspeţilor nu arată deloc bine astfel că şi astăzi îi va aştepta un meci foarte dificil.

Astra vs FCSB este un meci ce ne va aduce un profit consistent. Vom paria pe o victorie a celor de la FCSB. Acest pariu o să ne aducă o cotă de 2.18. Sperăm că FCSB se va impune în această seară. Credem că acest meci va fi unul foarte dur. Miza partidei îşi va spune cuvântul. Vom paria şi pe faptul că se vor arăta peste 5,5 cartonaşe galbene. Acest meci este ca o finală pentru ambele echipe. Pariază zi de zi alături de echipa noastră şi pe termen lung o să realizezi un profit consistent.