Liga 1: Astra Giurgiu vs CSU Craiova

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Astra Giurgiu - CSU Craiova
1
2.75
X
3.10
2
2.60

După spectacolul din cupele europene, Liga 1 revine. Etapa a 13-a a Ligii 1 va debuta cu un meci foarte interesant. Astra Giurgiu vs CSU Craiova reprezintă unul dintre cele mai interesante meciuri ale acestei runde. Ambele echipe se află în acest moment pe loc de play-off și este foarte posibil ca ele să se afle chiar în lupta pentru titlu în acest sezon. Ofensiva este punctul lor forte astfel că ne așteptăm să vedem goluri în ambele porți. În acest meci va fi un duel al celor mai importanți atacanți din Liga 1, Alibec la Astra și Mitriță la Craiova. La pariuri poți realiza profit doar cu site-ul Beturi.ro.

Derby-ul etapei între Astra Giurgiu vs CSU Craiova

Astra Giurgiu se află în revenire de formă. Victoria din ultima etapă disputată în fața celor de la Hermannstadt cu scorul de 2-0 a pus capăt unei serii de 2 înfrângeri. Astfel elevii lui Gheorghe Mulțescu ocupă poziția a treia a clasamentului cu 20 de puncte. Ei sunt la doar trei puncte de prima poziție ocupată de CFR Cluj. Pe teren propriu giurgiuvenii au înregistrat o singură victorie în ultimele cinci etape dar și o singură înfrângere. Astra are una dintre cele mai bune defensive cu doar opt goluri primite în acest sezon. Mergi pe mâna noastră la pariuri și poți să câștigi.

CSU Craiova vine cu un moral foarte bun după victoria contra celor de la FCSB cu scorul de 2-1. Astfel oltenii au ajuns la patru meciuri în care nu au înregistrat nici o înfrângere. Punctul lor forte este ofensiva condusă de Mitriță care a reușit să puncteze de 20 de ori până acum. Ne așteptăm ca CSU Craiova să aibă probleme în defensivă mai ales că îl vor avea în față pe Denis Alibec unul dintre cei ami puternici atacanți ai Ligii 1.

Meciul dintre Astra Giurgiu vs CSU Craiova reprezintă una dintre cele mai importante jocuri ale acestei runde. Ne așteptăm ca ambele echipe să reușească să marcheze cel puțin un gol, pont care ne va aduce o cotă de 1.60. Un alt pronostic de luat în calcul este cel conform căruia se vor arăta peste 5,5 cartonașe galbene. Considerăm cota de 1.65 pentru acest pont ca fiind una foarte avantajoasă deoarece ambele echipe joacă destul de dur. Dacă vrem să riscăm pentru acest meci putem miza pe o victorie a Astrei dar cu o miză destul de mică. Pariază și câștigă alături de echipa noastră.