Liga 1: Astra Giurgiu vs CSU Craiova

Meciurile din Liga 1 revin. Lupta pentru podium dar şi pentru locurile de Cupă Europeană este foarte strânsă. Meciul ce va avea loc în play-off-ul Ligii 1, astăzi este cel dintre Astra Giurgiu vs CSU Craiova. Chiar dacă diferenţa dintre cele două echipe este mare ne aşteptăm la un meci deschis oricărui rezultat. Cele două echipe s-au mai întâlnit de trei ori în acest sezon. În meciurile din Liga 1 s-a impus de două ori CSU Craiova şi o dată Astra Giurgiu. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile propuse de echipa noastră.

Derby în Liga 1 Astra Giurgiu vs CSU Craiova

Astra Giurgiu nu face un play-off de care să fie mândră. Gazdele partidei de astăzi sunt doar pe poziţia a 5-a a clasamentului după ce au reuşit să acumuleze 24 de puncte. Victoria din ultima etapă de pe  terenul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe a pus capăt unei serii de 4 înfrângeri. Pentru cei de la Astra în acest  final de sezon este mai importantă Cupa României pe care au şanse mari să o câştige. Pariază şi câştigă alături de noi doar cu biletul zilei.

CSU Craiova nu traversează o formă foarte bună. Oltenii au decis înlocuirea tehnicianului Devis Mangia cu Cornel Papură. Oaspeţii partidei de astăzi au reuşit să acumuleze un singur punct în ultimele 3 runde ceea ce este foarte puţin pentru o echipă ce avea pretenţii la titlu. Acum Craiova ocupă poziţia a treia a clasamentului dar în spatele ei la un singur punct e află Viitorul. Astfel Craiova are mare nevoie de puncte în jocul din această seară deoarece trebuie să îşi păstreze şansele pentru un loc de Cupă Europeană. Ne aşteptăm ca oaspeţii să vină cu alt moral după schimbarea antrenorului.

Astra Giurgiu vs CSU Craiova este un meci foarte important pentru ambele echipe. Totuşi credem, că valoarea şi motivaţia vor face diferenţa. Astfel vom paria pe un succes a celor de la CSU Craiova. Acest pronostic vine cu o cotă de 2.60. Ne aşteptăm la o partidă destul de echilibrată, în care ambele echipe să joace destul de dur. Vom paria pe numărul de cartonaşe galbene, aşa cum ne-am obişnuit deja pentru meciurile din Liga 1. Peste 5,5 cartonaşe galbene la o cotă de 1.80 pare a fi un pariu extrem de avantajos. Pariază în fiecare zi alături de noi şi o să obţii profit.