Liga 1: Astra Giurgiu vs CFR Cluj

Recomandarea noastră: x

Astra Giurgiu vs CFR Cluj
Astra Giurgiu - CFR Cluj
1
3.35
X
3.10
2
2.23

Runda cu numărul 11 din Liga 1 continuă cu o partidă foarte interesantă. Astra Giurgiu vs CFR Cluj este derby-ul acestei runde. N eașteptăm la un meci foarte interesant în care ambele echipe își propun cele trei puncte. Cei de la Astra Giurgiu nu și-au mai trecut în cont o victorie în fața clujenilor de acum doi ani. De atunci s-au disputat opt partide directe. Deja putem trage concluzia că CFR are avantajul moral pentru acest joc. Acest meci le găsește pe cele două echipe la egalitate de puncte. La pariuri sportive poți să câștigi în fiecare minut alături de noi.

Derby-ul etapei Astra Giurgiu vs CFR Cluj

Astra Giurgiu este echipa care surprinde plăcut în acest sezon. Chiar dacă vin după o înfrângere, astralii au un sezon foarte bun. Ei ocupă în acest moment poziția a doua a clasamentului. Astra are pentru acest meci un avantaj destul de mare, acela că pe banca tehnică a lor este Gheorghe Mulțescu. Acesta este un tehnician foarte experimentat.Va fi foarte interesant ca astăzi să vedem evoluția lui Denis Alibec, care se pare că și-a revenit după accidentare. Două victorii și trei rezultate de egalitate au înregistrat clujenii în acest sezon pe teren propriu.Doar la pariuri sportive poți să îți rotunjești venitul.

CFR Cluj pare a fi într-o revenire de formă. Ei au depășit perioada mai dificilă pe care au traversat-o. Acum cei de la CFR vin după două rezultate de egalitate și o victorie înregistrate în ultimele trei etape disputate. George Țucudean ese favorit să marcheze pentru echipa pregătită de Antonio Conceicao. El este la un singur gol de prima poziție din clasamentul golgeterilor. În acest sezon clujenii au înregistrat o singură înfrângere în partida contra celor de la Viitorul.

Partida din etapa a 11-a a Ligii 1 va aveni cu o serie de pariuri câștigătoare. Pariază alături de noi că Țucudean va marca și o să beneficiem de o cotă de 2.70. Ținand cont că se anunță a fi un meci foarte echilibrat ne așteptăm la multe cartonașe galbene. Pariază și câștigă dacă se vor arăta peste 5.5 cartonașe galbene. Ca și rezultat la finalul celor 90 de minute pentru acest meci vom miza pe un rezultat de egalitate. Pariază și câștigă alături de noi.