Liga 1: Astra Giurgiu vs CFR Cluj

Liga 1 se apropie de final dar nimic nu este hotărât. CFR Cluj est eîn continuare mare favorită la titlu având un avans destul de liniştitor. Astăzi, Astra Giurgiu vs CFR Cluj este un meci ce poate fi hotărâtor în această luptă. Cele două formaţii s-au mai întâlnit de trei ori în acest sezon. O dată în Liga 1 când a câştigat CFR Cluj şi de două ori în Cupa României când cei de la Atsra au reuşit să se califice. Astăzi ne aşteaptă un meci în care cei de la CFR vor da totul pentru victorie. Ponturi pariuri fotbal câştigătoare sunt doar pe site-ul Beturi.ro.

Meci pentru titlu între Astra Giurgiu vs CFR Cluj

Atra Giurgiu pare a nu mai avea obiectiv în Liga 1 în acest final de sezon. Cei de la Astra se vor concentra pe Cupa României, acolo unde au ajuns în finală. În Liga 1, Astra este pe poziţia a 5-a a clasamentului după ce au reuşit să acumuleze 24 de puncte. Gazdele partidei de astăzi par a fi siguri de această poziţie deoarece până la locul patru au diferenţă foarte mare de recuperat. Pe teren propriu în play-off Astra a înregistrat trei înfrângeri şi în opinia noastră nici astăzi nu au şanse foarte mari de a obţine un rezultat foarte bun. Cele mai bune ponturi pariuri fotbal sunt doar pe Beturi.ro.

CFR Cluj este favorită în lupta la titlu. Înaintea acestui meci clujenii au un avans de 2 puncte faţă de cei de la FCSB. Dacă vor învinge astăzi, CFR  mai are nevoie de un singur punct în ultimele 2 etape contra celor de la CSU Craiova şi FCSB. Elevii lui dan Petrescu au reuşit să acumuleze 44 de puncte. În ultimele două meciuri au reuşit să îşi treacă în cont două victorii ceea ce ne arată că sunt într-o formă foarte bună. Astra Giurgiu vs CFR Cluj este un meci ce o poate face campioană pe CFR Cluj. Vom miza pe o victorie a celor de la CFR Cluj. Pentru acest pont avem o cotă de 1.62 care ne poate aduce un câştig consistent. Ne aşteptăm la un meci destul de închis în care cele două formaţii îşi vor crea foarte puţine ocazii de gol. Vom paria pentru o cotă de 1.60 că se vor marca sub 2,5 goluri. Pariază pe pronostciurile de pe Beturi.ro şi o să ai profit alături de noi.