La Liga: Villareal vs Real Sociedad

Recomandarea noastră: x

biletul zilei
Villareal - Real Sociedad
1
1.95
X
3.50
2
4.10

Primera Divison își desfășoară și ea în acest week-end prima etapă a noului sezon. Primul derby al acestui sezon va avea loc în această seară. Pe Estadio de la Ceramica, Villareal va primi vizita celor de la Real Sociedad. Acest meci se anunță unul foarte echilibrat. În ultima perioadă cele două formații ne-au oferit meciuri foarte atrăgătoare. În sezonul trecut cele două formații și-au împărțit victorii dar în ambele partide am văzut peste trei goluri. Profită de cele mai bune oferte speciale la pariuri pentru meciul dintre Villareal vs Real Sociedad doar cu pagina Beturi.ro.

Villareal este văzută ca favorită în acest joc. Submarinul galben vine după un sezon foarte bun în care au încheiat pe poziția a cincea a clasamentului. În această vară nu au impresionat pe piața transferurilor. Cele mai importante nume venite în lot sunt cele ale lui: Layun, Mori, Espinoza. Gazdela partidei de astăzi au pierdut o serie de jucători destul de importanți cum ar fi: Samu Castillejo, Soriano, Cherysev. În meciurile disputate în această vară, submarinul galben a obținut doar două victorii ceea ce ne arată că se simte la nivelul jocului că au plecat unii jucători care au dus greul sezonului trecut. Oferte speciale la pariuri pentru acest meci găsești doar  la partenerii noștrii.

Real Sociedad este genul de echipă care poate pune probleme oricui, mai ales pe teren propriu. Oaspeții partidei de astăzi nu au avut nici ei o vară deloc agitată pe piața transferurilor. Au ales să meargă pe continuitate. Cele mai importante nume care s-au alăturat lotului sunt cele ale lui Theo Hernandez și Mikel Merino. Cei de care s-a despărțit Real Sociedad sunt Odiozola și Canales. În partidele de pregătire, oaspeții patidei de astăzi au jucat foarte slab. În patru din ultimele cinci jocuri de pregătire au suferit înfrângeri. Chiar dacă au fost doar meciuri de pregătire nu putem spune că vor avea un moral foarte bun. Pariază cu noi și obține oferte speciale la pariuri.

Pentru întâlnirea dintre Villareal vs Real Sociedad am selectat o serie de pariuri, pe care vă recomandăm să le pariați pe lângă pronosticul principal. La o cotă de 1.75 putem miza pe faptul că ambele echipe vor marca. Un alt poate fi acela că se vor marca peste 2.5 goluri în acest joc. Toate acestea dar și alte tipuri de pariu sunt la Fortuna.