La Liga: Villareal vs Atletico Madrid

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Villareal - Atletico Madrid
1
3.80
X
3.20
2
2.15

Pe Estadio de la Ceramica avem programat astăzi un meci foarte interesant. Putem spune că este unul dintre cele mai interesante meciuri ale etapei cu numărul 9 din Primera Division. Villareal vs Atletico Madrid se vor înfrunta pentru cele trei puncte în partida care va începe de la ora 19:30. Deși ne așteptam ca ambele echipe să se afle în lupta la primele poziții, o să vedem în acest articol că nu este deloc așa. Un amănunt este foarte interesant în duelurile dintre cele două formații. În ultimele șase meciuri directe Villareal nu a suferit vreo înfrângere. Submarinul galben nu va pierde nici astăzi. Mergi pe mâna noastră și câștigă la pariuri.

Joc tactic între Villareal vs Atletico Madrid

Villareal a început sezonul foarte prost și pare a fi o echipă de nerecunoscut față de sezoanele precedente. Submarinul galben ocupă doa poziția a 16-a a  clasamentului. După cele opt etape disputate au reușit să își treacă în cont doar 8 puncte. Ei vin după două înfrângeri în ulrimele două etape. Au pierdut în fața celor de la Espanyol și Valladolid. Chiar dacă se află într-o formă slabă, considerăm că vor pune probleme destul de mare în acest meci celor de la Atletico. Bruno Caseres și Fuego nu vor putea fi folosiți în acest joc. La pariuri poți să câștigă doar cu Beturi.ro.

Atletico Madrid pornește cu prima șansă și trebuie să obțină victoria în acest meci. Elevii lui Simeone ocupă poziția a patra a clasamnetului după ce au reușit să acumuleze 14 puncte. Ei trebuie să obțină victoria astăzi pentru a rămâne în lupta pentru primele poziții ale clasamentului.  Oaspeții partidei de astăzi au trei victorii în ultimele patru etape și așa cum ne-am obișnuit în ultimele sezoane au cea mai bună defensivă. Ei au primit doar patru goluri în cele opt etape disputate.

Villareal vs Atletico Madrid ne va aduce pentru astăzi o serie de pariuri câștigătoare. Vom miza la o cotă de 1.80 că doar una dintre echipe va reuși să înscrie. La ce defensivă are Atletico nu credem că vor primi gol. Ținând cont că se anunță un meci echilibrat mizăm pe faptul că se vor arăta peste 4,5 cartonșe galbene la o cotă de 1.85. Pariază și câștigă alături de site-ul Beturi.ro în fiecare zi.