La Liga: Valladolid vs Real Madrid

Real Madrid se află într-o situaţie extrem de dificilă. După cele două înfrângeri cu Barcelona, la mijlocul acestei săptămâni, Realul a fost eliminată şi din UEFA Champions League. Astfel putem spune că pentru Los Blancos este un sezon ratat. Astăzi, Real Madrid se va deplasa pe terenul celor de la Valladolid pentru un meci în cadrul etapei cu numărul 27 din La Liga. Chiar dacă diferenţa dintre cele două formaţii este una destul de mare într-un astfel de meci este posibil orice ţinând cont de problemele celor de la Real. Pariază şi câştigă alături de echipa noastră pe cele mai bune ponturi pariuri fotbal.

Orice rezultat posibil în Valladolid vs Real Madrid

Valladolid este una dintre echipe modeste din La Liga. Gazdele partidei de astăzi ocupă doar poziţia a 16-a a clasamentului. În acest sezon ei au acumulat 26 de puncte. Putem spune că sunt ameninţaţi cu retrogradarea deoarece au doar 3 puncte avans faţă de acea zonă. Forma de moment a celor de la Valladolid este una cât se poate de slabă. Ei au inregistrat 4 înfrângeri şi un rezultat de egalitate în ultimele 5 etape disputate. Alcaraz, Luismi, Plaza şi toni nu vor putea fi folosiţi în meciul din această seară. Mergi pe mâna celor mai bune ponturi pariuri fotbal şi o să câştigi.

Real Madrid trece printr-o perioadă foarte slabă şi nu ştim la ce să ne aşteptăm de la gazdele partidei de astăzi.  Madrid ocupă poziţia a treia a clasamentului cu 48 de puncte acumulate. Astăzi se anunţă un meci foarte greu pentru cei de la Real din cauza faptului că vor lipsi foarte mulţi jucători importanţă. Carvajal, Ramos, şi Vinicius nu vor putea fi folosiţi în jocul de astăzi. Moralul celor de la Real este foarte jos şi orice echipă poate emite pretenţii pentru un succes sau un rezultat pozitiv. Valladolid vs Real Madrid este unul dintre cele mai interesante jocuri ale acestei zile. Chiar dacă cei de la Real sunt într-o formă foarte slabă sperăm ca în această seară să îşi revină şi să încerce să relanseze situaţia. Cota de 1.62 pentru o victorie a celor de la Real Madrid este una de pe urma căreia putem câştiga o sumă consistentă. Peste 2,5 goluri ne aduce o cotă de 1.70 care în opinia noastră nu ar trebui ratată. Pariază în fiecare zi alături de echipa noastră şi o să reuşeşti să câştigi.