La Liga: Valencia vs Villareal

La Liga vine cu o nouă etapă spectaculoasă. Astăzi vor debuta meciurile rundei cu numărul 21 care ne programează o serie de partide ce nu trebuie ratate. Unul dintre cele mai interesante meciuri ale acestei etape este cel dintre Valencia vs Villareal. Sunt doua echipe care nu fac un sezon foarte bun şi astfel că au nevoie de cele trei puncte puse în joc. Meciul tur dintre cele două formaţii s-a încheiat nedecis cu scorul de 0-0. În ultimele meciuri directe dintre cele două formaţii s-a marcat cel mult un gol astfel că şi astăzi ne aşteptăm la un meci destul de tacticizat. Cele mai bune meciuri de fotbal azi sunt pe Betuir.ro.

Echilibru între Valencia vs Villareal

Valencia merge destul de slab în acest sezon. Liliecii ocupă doar poziţia a 9-a a clasamentului după ce au reuşit să acumuleze 26 de puncte. Chiar dacă în acest sezon au suferit doar 4 înfrângeri ceea ce este bine, ei sunt alături de Athletic Bilbao echipa cu cele mai multe rezultate de egalitate. Ei au obţinut 11 remize. Pe teren propriu, gazdele partidei de astăzi vin după două victorii şi două rezultate de egalitate. Pentru meciul de astăzi cei de la Valencia nu se vor putea baza pe  Kondogbia, Gabriel,  Jimenez şi Guedes. Pariază cu noi pe meciuri de fotbal azi.

Villareal face un sezon dezamăgitor. Submarinul galben se afşă pe un loc retrogardabil. Oaspeţii partidei de astăzi ocupă poziţia a 19-a a clasamentului, penultima. Doar Huesca a acumulat mai puţine puncte decât cei de la Villareal. În ultimele etape par a fi într-o revenire de formă chiar dacă nu au reuşit să câştige. În ultimele cinci etape din La Liga ei au obţinut patru rezultate de egalitate şi au suferit o singură înfrângere.  Meciurile din deplasare sunt destul de dificile pentru Villareal. În cinci din ultimele şase deplasări din La Liga ua primit cel puţin două goluri lucru care este foarte probabil să se întâmple şi astăzi.

Valencia vs Villareal ne va aduce multe pariuri câştigătoare. Vom paria pe victoria celor de al Valencia care ne aduce o cotă foarte avantajoasă de 1.90. Ţinând cont de forma foarte slabă pe care o au cei de al Villareal ne aşteptăm să nu reuşească să ma rcheze. NG vine pentru astăzi cu o cotă de 1.70. Pariază în fiecare zi alături de noi şi pe termen lung o să câştigi.