La Liga: Valencia vs Real Madrid

Spectacol pe Mestalla începând cu ora 22: 30. Valencia vs Real Madrid este un adevărat derby de la care așteptăm spectacol din toate punctele de vedere. Putem spune că acest meci este primul test pentru Zidane în noul mandat. Meciul tur a fost câștigat de Real cu scorul de 2-0. Totuși în 4 din ultimele 5 meciuri directe s-au marcat peste 2,5 goluri. La un astfel de rezultat ne așteptăm și în meciul din această seară. Ține cont de sfaturile noastre și o să câștigi cu cele mai bune ponturi pariuri fotbal.

Fotbal spectacol în Valencia vs Real Madrid

Valencia are o șansă mare de a obține un rezultat bun în jocul de astăzi. Liliecii traversează o formă foarte bună. În ultima etapă au obținut o victorie importantă pe terenul celor de la Sevilla cu scorul de 1-0.  Astfel Valencia a ajuns la 17 meciuri în care nu a suferit nici o înfrângere. Pentru partida din această seara, cei de la Valencia nu se vor putea baza pe Sobrino și Piccini. Chiar și așa cei de la Valencia rămân o echipă competitivă și în plus evoluează și în fața propriilor suporteri. Valencia este pe poziția a 6-a după ce au acumulat 43 de puncte. Cele mai bune ponturi pariuri fotbal sunt pe Beturi.ro.

Real Madrid se află și ea într-o formă foarte bună din punct de vedere al rezultatelor. Elevii lui Zidane vin după trei victorii în ultimele trei etape dar jocul lor a arătat unele slăbiciuni. În ultima etapă au câștigat destul de greu cu scorul de 3-2 contra celor de la Huesca. Pentru jocul de astăzi din tabăra celor de la Real vor lipsi Vinicius și Carvajal. Cu 57 de puncte Realul este pe 3 în clasament. În cazul unei victorii astăzi ei mai pot spera și la locul secund.

Valencia vs Real Madrid ne pregătește un spectacol din punct de vedere fotbalistic. Ambele echipe joacă foarte deschis astfel că sperăm la un meci cu multe goluri. Vom paria pe faptul că vom vedea peste 3,5 goluri la o cotă de 2.10. Cota de 1.80 pentru 1X este una foarte avantajoasă în opinia noastră. Credem că Valencia nu va pierde în condițiile în care traversează o formă foarte bună. GG la o cotă de 1.60 are șanse foarte mari de reușită. Pariază și câștigă alături de noi.