La Liga: Valencia vs Atletico Madrid

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Valencia - Atletico Madrid
1
3.15
X
3.20
2
2.45

Prima etapă a sezonului din Primera Division se apropie de final. Astăzi sunt programate ultimele două partide ale acestei prime runde. Unul dintre meciuri este un adevărat derby deoarece pe Mestalla, Valencia vs Atletico Madrid se vor lupta pentru puncte. Ultimele meciuri directe dintre cele două formații au fos unele foarte echilibrate. În ultimele patru meciuri directe a reușit doar o echipă să marcheze dar astăzi lucrurile vor sta altfel deoarece se anunță a fi unul dintre cele mai interesante meciuri directe din ultimii ani. Alege cele mai bune case de pariuri online doar din oferte de pe site-ul Beturi.ro.

Valencia s-a întărit puternic în această vară și atacă podiumul din Primera chiar dacă este foarte greu de pătruns acolo. În cele șase meciuri amicale liliecii au obținut trei victorii. Așa cum am spus transferurile realizate de gazdele de astăzi sunt foarte importante. Au fost aduși pe Mestalla: Kondogbia, Gameiro, Diackhaby, Piccini și Michy Batshuay. Vedem că acum, Valencia va avea o forță ofensivă de invidiat. Atunci când va evolua în fața propriilor fani va fi o echipă și mai greu de invins.  Una dintre cele mai bune case de pariuri, Unibet partenerul nostru, are oferte avantajoase pentru acest meci.

Atletico Madrid are un moral foarte bun înaintea acestui meci. Ei au reușit să câștige săptămâna trecută Super Cupa Europei în fața celor de la Real Madrid. Astfel că Atletico a cucerit primul trofeu a sezonului pe plan European. Oaspeții partidei de astăzi au mers pe continuitate și în această vară și au păstrat cee mai importante piese. În plus l-au adus pe Lemar, Rodri și kalinic pentru a completa lotul. La ce au arătat în primul meci al sezonului, Atletico se poate lupta cu Barcelona pentru titlu în acest sezon. Pentru acest lucru au nevoie de un început cu dreptul.

Din oferta caselor de pariuri am selectat pentru acest meci și o serie de alte pronosticuri favorabile. Am mers pe un pont single pe victoria oaspeților. Gol în ambele porți are o cotă de 1.90. Chiar dacă avem două defensive puternice jucătorii din atac pot oricând să înscrie. Cota de 1.37 care este pentru peste 1.5 goluri este una care poate fi câștigătoare în orice moment. Valencia vs Atletico Madrid se anunță un meci spectaculos de pe urma căruia putem câștiga la pariuri.