La Liga: Sevilla vs Leganes

Primera Division se apropie de final. Mai sunt doar câteva etape de disputat şi lupta pentru locuri de Cupă Europeană este din echilibrată. Astăzi vom asista la o partidă foarte interesată şi importantă în acelaşi timp. Sevilla vs Leganes este o partidă foarte importantă pentru gazdele de astăzi. Sevilla se află în lupta pentru locurile de UEFA Champions League astfel că au nevoie de o victorie în acest meci. Meciul tur dintre cele două formaţii s-a terminat la egalitate cu scorul de 1-1. Pariază alături de noi cu cele mai bune ponturi pariuri fotbal.

Goluri multe în Sevilla vs Leganes

Sevilla este obligată să îşi treacă în cont cele trei puncte puncte puse în joc. Gazdele partidei de astăzi sunt pe poziţia a 5-a a clasamentului. Ei sunt la egalitate de puncte cu cei de la Getafe, care sunt pe 4 datorită golaverajului. Gazdele partidei de astăzi vin după o înfrângere în deplasarea de la Girona cu scorul de 1-0. Pe teren propriu sunt o formaţie foarte puternică. Pe teren propriu andaluzii sunt au obţinut 4 victorii în ultimele 5 runde. Meciurile din deplasare au fost o problemă în acest sezon pentru cei de la Sevilla. Astăzi vor porni ca mare favorită. Ponturi pariuri fotbal ne vor aduce un câştig consistent.

Leganes este o echipă fără griji în acest final de sezon. Ei ocupă poziţia  a13-a a clasamentului după ce au reuşit să acumuleze 42 de puncte. În ultima periaodă se află într-o formăă foarte slabă deoarece nu au reuşit să obţinuă nici o victorie în ultimele 5 etape.3 rezultate de egalitate şi două înfrângeri sunt rezultatele obşinute de ei. Problema celor de la leganes ăn acest sezon a fost defensiva. Ei au a doua cea mai slabă ofensivă deoarece au reuşit să marcheze doar 33 de goluri. Sevilla vs Leganes are o favorită clară la victorie. Cota de 1.40 pentru un succes al celor de la Sevilla pare a fi una foarte avantajoasă în condiţiile în care Leganes nu va fi foarte motivată. Un alt pariu pe care ăl luăm în calcul pentru acest meci este cel referitor la numărul de cornere. Peste 9,5 cornere ne va aduce o cotă de 1.80. Anticipăm un joc bazat pe ofensivă al celor de la Seviila din care să rezulte şi foarte multe lovituri de la colţul terenului. Pariază alături de noi şi o să câştigi la pariuri sportive.