La Liga: Sevilla vs Barcelona

O nouă zi plină de fotbal dar şi de pariuri câştigătoare ne aşteaptă. O să ne îndreptăm atenţia spre cele mai interesante meciuri ale zilei din fotbalul european. Etapa cu numărul 25 din La Liga ne aduce un meci de tradiţie al fotbalului spaniol. Sevilla va primi vizita celor de la Barcelona într-un meci ce nu trebuie ratat.  Cele două adversare ne-au oferit meciuri foarte interesante în trecut. În 9 din ultimele 10 meciuri directe dintre cele două formaţii s-au marcat peste 2,5 goluri. 8 din ultimele 10 meciuri au fot câştigate de Barcelona care şi astăzi porneşte ca favorită. Pe Beturi.ro găseşti cele mai bune pronosticuri fotbal.

Spectacol ofensiv Sevilla vs Barcelona

Sevilla vine după calificarea în optimile de finală ale UEFA Europa League obţinută în faţa celor de la Lazio prin dublă victorie, cu scorul la general de 3-0. În La Liga, andaluzii ocupă poziţia a 4-a a clasamentului cu 37 de pucnte acumuate. În condiţiile în care echipele de pe primele trei locuri sunt distanţate, le rămâne să se lupte pentru locul 4. Gazdele partidei de astăzi au o singură victorie în ultimele 9 runde din La Liga. Joacă şi câştigă cu pronosticur fotbal.

Barcelona porneşte din postura de favorită, mai ales că are avantajul moral al ultimelor meciuri directe. Catalanii sunt pe prima poziţie a clasamentului după ce au reuşit să obţină 54 de puncte, cu 7 peste Atletico. Nici cei de la Barca nu trec printr-o formă de zile mari. În ultimele 5 meciuri disputate în toate competiţiile au obţinut 4 remize şi o singură victorie. În ultimele 4 meciuri nu au marcat mai mult de 1 gol ceea ce ne poate arăta că Barcelona are probleme în compartimentul ofensiv. Valverde nu va avea nici un jucător important absent pentru meciul din această seară.

Sevilla vs Barcelona se anunţă a fi un meci deosebit de spectaculos. Ambele echipe vizează cele trei puncte puse în joc, dar noi vom paria pe victoria celor de la Barcelona. Acest pariu ne aduce o cotă de 1.92. Pentru acest meci am ales şi un pariu bazat pe statistică. Peste 2,5 goluri ne va aduce o cotă de 1.60. Cum ambele formaţii au ofensive foarte puternice sunt şanse destul de mari ca acest pariu să fie unul câştigător. Acesta este un derby în care se nasc orgolii foarte mari astfel că ne aşteptăm ca jucătorii ambelor formaţii să joace dur. Peste 4,5 cartonaşe galbene la o cotă de 1.80 este un pariu ce nu treuie ratat.