La Liga: Real Sociedad vs Betis

Runda cu numărul 30 din La Liga continuă cu meciuri deosebit de interesante. Unul dintre cele mai atractive jocuri este duelul de pe Anoeta dintre Real Sociedad vs Betis. Meciurile dintre cele două formații disputate în ultima perioadă au fost partide foarte echilibrate. 4 din ultimele 5 jocuri s-au încheiat la egalitate. Oare vom asista și în această seară la o premiza. Sunt toate șansele mai ales dacă ne gândim că cele două formații sunt despărțite de doar 2 puncte în clasament.  Ține cont de sfaturile noastre și o să câștigi cu cele mai bune ponturi pariuri fotbal.

Spectacol în Real Sociedad vs Betis

Real Sociedad are avantajul de a evolua pe teren propriu în partida din această seară. Gazdele partidei de astăzi ocupă poziția a 11-a a clasamentului. Ei au reușit să acumuleze până în acest moment 37 de puncte. În acest sezon cei de la Sociedad nu sunt o echipă foarte spectaculoasă. În cele 29 de runde disputate au marcat de 34 de ori dar au primit tot atâtea goluri. Pentru partida se astăzi bascii nu se vor putea baza pe Illarramendi. În ultimele 5 etape cei de la Real Sociedad nu au reușit să își treacă în cont nici un succes. În aceste jocuri au înregistrat 2 înfrângeri și 3 rezultate de egalitate. Ponturi pariuri fotbal ne vor aduce profit. Betis se poate mulțumi și cu un rezultat de egalitate în partida de astăzi. Cei de la Betis sunt pe poziția a 9-a a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 40 de puncte cu 3 mai mult decât adversara de astăzi. Nici oaspeții de astăzi nu se află într-o formă foarte bună. În ultimele 4 runde cei de la Betis au obținut o singură victorie. Bilanțul lor în acest sezon este de 11 victorii, 11 înfrângeri și 7 rezultate de egalitate.

Real Sociedad vs Betis este un meci ce ne poate aduce profit. Vedem că se vor întâlni 2 formații foarte echilibrate astfel că vom miza pe un rezultat de egalitate. Acest pariu ne va aduce o cotă de 3.40. Dacă alegem să mergem pe siguranță putem paria pe faptul că va fi egalitate la pauză sau la final. PSF X are o cotă de 1.70. Un alt pariu pe care va merge echipa noastră este cel conform căruia se vor marca sub 2,5 goluri. Cota de 1.60 pentru acest pariu este una foarte avantajoasă. Pariază în fiecare zi alături de noi.