La Liga: Real Sociedad vs Barcelona

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Real Sociedad - Barcelona
1
6.70
X
5.10
2
1.44

La San Sebastian, pe Anoeta va fi mai mult decât un derby. Între basci și catalani este o rivalitate foarte mare, iar acest lucru se va vedea și în evoluția jucătorilor. Real Sociedad vs Barcelona se anunță a fi un meci foarte încins. Chiar dacă Barcelona a câștigat ultimele dueluri directe, trebuie să ținem cont de faptul că două din ultimele trei victorii au fost obținute la un gol diferență. Pariază pe pronosticurile celor mai buni tipseri și obține profit.

Goluri în Real Sociedad vs Barcelona

Real Sociedad este cotată cu șansa a doua iar faptul că vor evolua pe teren propriu le crește șansele. Totuși, trebuie să ținem cont că vor evolua în fața unui colos al fotbalului. În cele trei meciuri disputate, cei de la Sociedad au obținut o victorie, un rezultat de egalitate și au suferit o înfrângere. Gazdele partidei de astăzi au un golaveraj de cinci goluri marcate și tot atâtea primite. Cu cele patru puncte acumulate ei ocupă poziția a opta dar este prea devreme să vorbim despre clasament. Pentru acest meci gazdele au o serie de jucători absenți. Januzaj, Guridi, Llorente, Willian Jose și Muquelez nu nu vor putea fi folosiți astăzi. Pariază și câștigă cu cei mai buni tipseri.

Barcelona este favorită, mai ales după forma arătată în acest sezon. Catalanii au acumulat nouă puncte după primele trei etape disputate. Messi și compania au învins pe Alaves, Valladolid și în ultima etapă au câștigat cu scorul de 8-2 contra celor de la Huesca. Barca are cea mai bună defensivă dar și cea mai bună defensivă din Primera Division. Astăzi ne așteptăm la un meci dominat de Barcelona de la un capăt la celălalt. Malcolm și Samper sunt singurii absenți ai catalanilor dar ținând cont de ce lot au nu vor avea probleme.

Jocul dintre Real Sociedad vs Barcelona ne va aduce și alte pronosticuri cu care să câștigăm la pariuri sportive. Pe lângă o victorie a catalanilor vom merge și pe faptul că se vor marca peste 3.5 goluri. Acest pont are o cotă de 1.80. Mizăm pe faptul că se vor executa și peste 9.5 cornere. Acest pont ne aduce o cotă de 1.80. Pariază în fiecare zi și câștigă alături de noi.