La Liga: Real Madrid vs Barcelona

Al doilea El Clasico în doar câteva zile se anunţă a fi un meci şi mai spectaculos. În partida disputată miercuri în Copa del Rey, Barcelona s-a impus clar cu scorul de 3-0. Dubla lui Suarez şi autogolul lui Varane au decis soarta partidei din Cupă. Pe Santiago Bernabeu cei de la Real Madrid au obţinut o singură victorie în faţa Barcelonei în ultimele cinci dueluri disputate pe acest stadion. Galacticii au o singură variantă pentru meciul din această seară, victoria. Au nevoie de victorie pentru a rămâne în lupta pentru titlu dar şi pentru a îşi lua revanşa în faţa catalaniilor. Pariază pe pronosticurile oferite de cei mai buni pariori.

El Clasico Real Madrid vs Barcelona

Real Madrid este dornică de revanşă, dar rămâne de văzut dacă va şi putea să facă ceva în meciul de astăzi. Gazdele partidei de astăzi ocupă poziţia a treia a clasamentului din La Liga după ce au reuşit să acumuleze 48 de puncte. Ei se află la 9 puncte în spatele Barcelonei şi o înfrângere astăzi ar însemna ieşirea din cursa pentru titlu. Pe teren propriu Realul vine după două înfrângeri în ultimele două meciuri disputate şi un al treilea eşec consecutiv ar însemna dezastru. Cei mai buni pariori ne aduc pronosticuri pentru El Clasico.

Barcelona are un moral foarte bun după meciul de miercuri. Catalanii sunt p eprima poziţie a clasamentului cu un avans de 7 puncte faţă de cei de la Atletico. Rafinha este singurul absent al Barcelonei pentru partida din această seară. Totuşi Ernesto Valverde nu va avea probleme în alcăturiea primului 11. Ne aşteptăm la multe goluri din partea Barcelonei deoarece are cea mia bună ofensivă din La Liga cu 65 de goluri marcate. Pe primele două poziţii ale golgeterilor din La Liga sunt Suarez şi Messi. Cei doi au marcat împreună doar în La Liga 41 de goluri. Ţinând cont de această formă a celor doi credem că Barca nu poate fi oprită din drumul spre victorie astăzi.

Real Madrid vs Barcelona ne face să pariem pe o nouă victorie a catalaniilor. Cota de 2.45 a Barcelonei este una ce nu ar trebui ratată. Aproape de fiecare dată în El Clasico sunt multe faulturi iar la acelaşi lucru ne aşteptăm şi în partida din această seară. Peste 5,5 cartonaşe galbene la o cotă de 1.80 este una foarte atrăgătoare. Messi care traversează o formă foarte bună are şanse foarte mari să marcheze. Un gol al lui ne aduce o cotă de 2.00. Pariază alături de noi zi de zi.