La Liga: Getafe vs Real Madrid

Etapa intermediară de la mijlocul săptămânii se aproprie de final. Ultimul meci al rundei cu numărul 34 este partida dintre Getafe vs Real Madrid. Ne aşteptăm la un meci foarte spectaculos între cele două echipe. Vecine de clasament cele două adversare de astăzi sunt despărţite de 10 puncte. Forma de moment a celor două echipe ne face să sperăm la un joc foarte spectaculos. Meciul tur dintre cele două formaţii s-a încheiat cu scorul de 2-0 pentru cei de la Real Madrid. Ambele echipe au câştigat cu scorul de 3-0 meciurile din ultime ultima etapă disputată. Pariază şi câştigă alături de noi doar cu biletul zilei.

Specol în Getafe vs Real Madrid

Getafe face un sezon de excepţie. Gazdele partidei de astăzi pot prinde un loc de UEFA Champions League. Ei ocupă poziţia a 4-a a clasamentului după ce au reuşit să acumuleze 64 de puncte. Cei de la Getafe au un avans de doar 2 puncte faţă de cei de la Sevilla şi Valencia care sunt în spatele ei. În ultima etapă din La Liga, Getafe a învins pe Sevilla cu scorul de 3-0. Acest lucru ne arată că sunt într-o for,ă foarte bună şi pot pune probleme oricui. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe echipa noastră.

Real Madrid  merge din ce în ce mai bine de când Zidane a revenit la cârma echipei. Galacticii au ajuns pe poziţia  a 3-a a clasamentului după ce au reuşit să acumuleze 64 de puncte. Benzema evoluează din ce în ce mai bine de la meci la meci. În ultima etapă în victoria cu scorul de 3-0 contra celor de la Athletic Bilbao, francezul a reuşit să înscrie trei goluri. În deplasare cei de la Real nu au reuşit să se impună în ultimele două meciuri.

Getafe vs Real Madrid este unul dintre cele mai interesante meciuri ale zilei.  Credem că cei de la Getafe vor fi foarte motivaţi pentru a obţine un rezultat. Cota pentru un 1X este de 2.20. O sa mizăm şi pe faptul că ambele echipe vor reuşi să înscrie. GG la o cotă de 1.80 pare a fi un pariu foarte bun. Aşteptăm un joc bazat pe ofensivă. Acest lucru ne face să sperăm la multe goluri. Peste 9,5 cornere la o cotă de 1.80 este o cotă foarte avantajoasă. Pariază zi de zi alături de noi.