La Liga: Espanyol vs Real Madrid

O nouă etapă din La Liga se apropie de final. Ea se va încheia cu un meci foarte interesant pe care nu avem voie să îl ratăm. Putem spune că este un derby al fotbalului spaniol. Espanyol va primi vizita celor de la Real Madrid. Întotdeauna meciurile dintre cele două formaţii au fost foarte interesante deoarece jucătorii şi-au dorit foarte mult victoria. Meicul tur dintre cele două echipe a fost unul foarte echilibrat în care cei de la Real Madrid au câştigat cu scorul de 1-0. Joacă şi câştigă la pariuri sportive în fiecare zi alături de echipa noastră.

Meciul etapei Espanyol vs Real Madrid

Espanyol se pare că este într-o formă din ce în ce mai slabă. Chiar dacă la începutul sezonul se aflau pe primele poziţii, acum au coborât foarte mult în clasament. Cu 24 de puncte acumulate, ei ocupă poziţia a 13-a a clasamentului.Forma de moment a lor este una deosebit de modestă. În La Liga au bifat o singură victorie în ultimele 9 runde disputate. Marea problem a gazdelor de astăzi este defensiva. În acest sezon ei au încasat 30 de goluri ceea ce este foarte mult pentru cele 20 de etape disputate. Duarte, Lopez şi Naldo nu vor putea evolua pentru cei de la Espanyol. Jucând la pariuri sportive poţi să câştigi în fiecare zi.

Real Madrid porneşte din postura de favorită în acest meci. Madrilenii par a fi într-o revenire de formă. În ultimele două etape din Primera Division au obţinut două victorii foarte importante contra celor de la Betis şi Sevilla. Oaspeţii partidei de astăzi sunt pe poziţia a patra a clasamentului dar cu un succes astăzi vor ajunge pe poziţia a treia. Chiar dacă ei fac un sezon modest, vedem că încă se pot afla pe podium în La Liga.

Espanyol vs Real Madrid este unul dintre cele mai interesnate meciuri ale acestei zile. Ne aşteptăm la un meci echilibrat dar care să fie dominat de cei de la Real Madrid. Galacticii au o cotă de 1.75, care este foarte aantajoasă, pentru a îşi trece în cont cele trei puncte. Aşa cum stim cu toţii cei de la Espanzol joacă destul de dur mai ales pe teren propriu în faţa rivalelor. Astfel putem paria pe faptul că în acest meci se vor arăta peste 5,5 cartonaşe galbele la o cotă de 1.80. Pariază alături de noi zi de zi.