La Liga: Barcelona vs Sevilla

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Barcelona - Sevilla
1
1.32
X
6.60
2
7.75

Seria derby-urilor din Primera Division continuă astăzi cu un meci de zile mari. Sunt două echipe ce ne vor oferi un spectacol de zile mari. Pe Camp Nou, Barcelona vs Sevilla se vor duela în cadrul rundei cu numărul 9. În La Liga în acest moment lider este Alaves, dar cele două adversare de astăzi își vor dori să fie ele pe prima poziție și vor face totul pentru asta. În ultimele șapte meciuri directe am văzut peste 2,5 goluri lucru la care sperăm să asistăm și astăzi deoarece sunt două formații ce joacă un fotbal deschis. Biletul zilei fotbal ne aduce cele mai importante derby-uri ale zilei din Europa.

Derby-ul etapei între Barcelona vs Sevilla

Barcelona pornește ca favorită în acest meci dar va întâlni un adversar ce îi va da o replică puternică. Înainte de pauza competițională catalanii au părut a fi genul de echipă ce a uitat să câștige în La Liga. În ultimele patru meciuri sin campionatul Spaniei au înregistrat trei rezultate de egalitate și o înfrângere. În ultimele zile la Barcelona se vorbește foarte mult despre venirea lui Neymar. Messi și compania au acumulat 15 puncte și ocupă poziția a treia a clasamentului. Pe teren propriu Barca nu a câștigat în ultimele două meciuri remizând contra celor de la Athletic Bilbao și Girona. Biletul zilei fotbal ne va aduce o cotă destul de mare pentru acest joc.

Sevilla nu a început extraordinar sezonul, dar după aceea a jucat din ce în ce mai bine. Andaluzii au ajuns chiar și pe prima poziție a clasamnetului. Oaspeții partidei de astăzi vin după patru victorii în ultimele patru meciuri disputate în La Liga. Astfel ei sunt într-o formă foarte bună și au un moral foarte bun ce îi poate duce spre un nou succes. Totuși trebuie să ținem cont că vor întâlni un adversar foarte puternic ce va fi la cârma jocului.

Pariază și câștigă pe meciul dinter Barcelona vs Sevilla. Ne așteptăm la multe goluri, așa cum am mai spus deoarece se vor întâlni cele mai puternice ofensive din La Liga. Vom miza pe faptul că se vor marca peste 3,5 goluri la o cotă de 1.80. Un alt pronostic în care avem încredere este cel conform căruia se vor executa peste 9,5 lovituri de colț. Acest pronostcic vine cu o cotă avantajoasă de 1.70. Pariază în fiecare zi alături de noi și obține profit pe termen lung.