La Liga: Barcelona vs Espanyol

Zi de mare derby pe Camp Nou. Barcelona va primi vizita marii rivale, Espanyol într-un nou episod din derby-ul Cataluniei. Rivalitatea dintre cele două echipe este foarte mare așa că ne așteptăm la un meci deschis oricărui rezultat. Fluierul de start al acestei partide va fi de la ora 17:15. Meciurile dintre cele două echipe au fost întotdeauna foarte tensionate. Barcelona a câștigat doar 2 din ultimele r dueluri directe. Chiar dacă este echipa mai slabă, Espanyol nu trebuie scoasă din calcul. Cele mai bune ponturi pariuri fotbal sunt în fiecare zi pe Beturi.ro.

Derby-ul Cataluniei: Barcelona vs Espanyol

Barcelona pornește din postura de mare favorită în partida de astăzi. Gazdele partidei de astăzi sunt pe prima poziție a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 66 de puncte. Avansul față se Atletico, care ocupă poziția a doua este de 10 puncte. Dembele și Rafinha nu vor putea fi folosiți în meciul de astăzi dar și așa Barcelona este favorită ținând cont de lotul pe care îl are la dispoziție.  În ultimele cinci runde gazdele partidei de astăzi au reușit să bifeze tot atâtea victorii. Barcelona este una dintre cele mai în formă echipe iar valoarea jucătorilor este foarte mare. Credem că Barca nu va putea fi oprită în acest meci. Ponturi pariuri fotbal câștigătoare sunt doar pe Beturi.ro.

Espanyol pornește cu șansa a doua în jocul de astăzi. Ne așteptăm ca Espanyol să intre foarte motivați. Pentru ei și un punct în acest meci este foarte important. În acest moment Espanyol ocupă poziția a 13-a a clasamentului. Ei au reușit să acumuleze 34 de puncte. La începutul sezonului au fost chiar și pe prima poziție a clasamentului dar apoi nu au reușit să lege șirul meciurilor bune. Darder, Piatti și Lopez nu vor putea evolua în partida din acestă seară pentru formația oaspete.

Baecelona vs Espanyol se anunță a fi un meci foarte interesant. Credem că Barcelona se va impune destul de clar și astfel vom paria pe o victorie a lor la cel puțin două goluri diferență. Acest pariu ne va aduce o cotă de 1.60. Ne așteptăm la un joc destul de dur mai ales din partea celor de la Espanyol. Peste 4,5 cartonașe galbene la o cotă de 1.80 credem că ne va aduce profit. Pariază în fiecare zi alături de noi și pe termen lung o să realizezi profit.