La Liga: Barcelona vs Atletico Madrid

Meci ce poate fi decisiv în lupta la titlu în Primera Division se va disputa astăzi. Pe Camp Nou, Barcelona vs Atletico Madrid ne vor oferi un meci foarte interesant. Cele două formații se află pe primele două poziții ale clasamentului dar sunt despărțite de 8 puncte. Ultimele meciuri directe dintre cele 2 formații au fost foarte echilibrate. Trei din ultimele 5 meciuri directe s-au terminat la egalitate cu scorul de 1-1. Celelalte 2 partide au fost câștigate de Barca. Ambele formații se află într-o formă foarte bună astfel că meciul de astăzi este deschis oricărui rezultat. Cele mai bune pariuri sportive sunt zi de zi pe Beturi.ro.

Fotbal spectacol în Barcelona vs Atletico Madrid

Barcelona pornește din postura de favorită în partida din această seară. Catalanii au un avantaj de 8 puncte în fruntea clasamentului. Ei au reușit să acumuleze 70 de puncte în acest sezon.  Egalul de la mijlocul săptămânii contra celor de la Villareal a pus capăt unei serii de 4 victorii ale Barcei în La Liga. În 4 din ultimele 5 meciuri disputate în toate competițiile cei de la Barca au marcat cel putin 3 goluri. Dacă Messi și Suarez sunt în formă credem ca Barcelona nu va avea probleme în jocul de astăzi. În cele 30 de etape disputate catalanii au reușit sa marcheze de 79 de ori. Joacă și câștigă la pariuri sportive alături de noi.

Atletico Madrid trebuie să se impună în meciul de astăzi pentru a mai păstra șanse la titlu. Înaintea acestei partide cei de la Atletico ocupă poziția a doua a clasamentului. Ei au reușit să obțină 62 de puncte. Așa cum ne-au obișnuit cei de la Atletico în ultimele sezoane, punctul forte al lor este defensiva. Ei au primit în acest sezon doar 19 goluri. Pentru meciul de astăzi Cholo Simeone nu se va putea baza pe Lemar.

Barcelona vs Atletico Madrid este un meci ce se anunță a fi deosebit de interesant. Barcelona are o cotă de 1.75 pentru a reuși să își treacă în cont cele trei puncte. Această cotă este una deosebit de avantajoasă în opinia noastră. Ținând cont că ofensiva celor de la Atletico este condusă de Griezmann ne putem aștepta la cel puțin un gol și din partea celor de la Atletico. GG în acest meci ne va aduce o cotă de 1.80. Pariază în fiecare zi alături de echipa noastră.