La Liga: Atletico Madrid vs Real Madrid

Zi de derby în Primera Division. Astăzi de la ora 17:15 vom asista la derby-ul orașului Madrid. Pe Wanda Metropolitano, Atletico Madrid a primi vizita marii rivale, Real Madrid. Cele două formații sunt despărțite de doar două puncte și sunt vecine de clasament. În acest sezon par a fi pierdut contactul cu Barcelona și se vor lupta pentru poziția a doua. Chiar dacă meciul tur s-a încheiat cu scorul de 0-0, întotdeauna partidele dintre cele două formații au fost foarte disputate și au stârnit orgolii nebănuite. Suntem siguri că spectacolul nu a lipsi astăzi ținând cont de ce jucători se vor afla în teren. Strategii pariuri de pe urma cărora să câștigi sunt pe Beturi.ro.

Derby-ul Madridului, Atletico Madrid vs Real Madrid

Atletico Madrid speră să își păstreze poziția a doua a clasamentului pe care o ocupă n acest moment și după jocul de astăzi. Elevii lui Cholo Simeone au reușit să acumuleze 44 de puncte. În ultima etapă au suferit un eșec contra celor de la Betis cu scorul de 1-0 și astfel așa au pierdut contactul cu Barcelona. Savic și Diego Costa sut absențele celor de la Atletico pentru jocul din această seară. În apărare problemele se rezolvă dar în atac este posibil să înceapă meciul ca titular Morata.  Câștigă la pariuri bazându-te pe cele  mai bue strategii de pe Beturi.ro.

Real Madrid se aflăîntr-o creștere de formă de la meci la meci. După ce au nceput sezonul foarte slab vedem că Realul a ajus pe poziția a treia a clasamentului fiind la 2 puncte în spatele celor de la Atletico. Oaspeții partidei de astăzi au reușit să câștige ultimele patru meciuri din La Liga. Ei au un moral foarte bun deoarece la mijlocul acestei săptămâni au obținut o remiză pe Camp Nou în Cupa Spaniei contra Barcelonei cu scorul de 1-1.

Atletico Madrid vs Real Madrid se anunță a fi o partidă foarte interesantă.  Pariul celmai sigur și care ne va aduce o cotă avantajoasă este cel conform căruia vor reuși să marcheze ambele echipe. GG ne va aduce o cotă de 1.70 pentru meciul de astăzi. Un alt pariu care poate fi unul câștigător este cel conform căruia se vor arăta peste 4,5 cartonașe galbene. Acest pariu va veni cu o cotă de 1.80 pe care să pariem. Pariază și câștigă alături de Beturi.roîn fiecare zi.