La Liga: Atletico Madrid vs Leganes

Runda cu numărul 27 din La Liga ne programează o serie de meciuri foarte interesante. De la ora 17:15 pe Wanda Metropolitano, Atletico Madrid vs primi vizita celor de la Leganes. Se anunţă un meci disputat între două echipe ce nu prea au presiune asupra lor. Cei de la Atletico pornesc cu prima şansă dar totuş, Leganes este o echipă puternică ce poate pune oricând probleme. Meciul tur dintre cele două formaţii s-a încheiat cu scorul de 1-1. Cele mai bune ponturi pariuri fotbal le găseşti zi de zi doar pe site-ul Beturi.ro.

Lupta pentru puncte Atletico Madrid vs Leganes

Atletico Madrid are prima şansă la victorie. Gazdele partidei de astăzi ocupă poziţia a doua a clasamentului după ce au acumulat 53 de puncte. Ei sunt la o distanţă destul de mare de Barcelona, dar au un avans destul de mare faţă de poziţia a 3-a. Pentru meciul de astăzi ne putem aştepta ca Simeone să odihnească unii titulari deoarece la mijlocul săptămânii viitoare vor disputa returul contra celor de la Juventus. Diego Costa, Godin, Hernandez şi Koke nu vor putea fi folosiţi în jocul din această seară din cauza accidentărilor sau suspendărilor. Joacă şi câştigă cu cele mai bune ponturi pariuri fotbal.

Leganes este genul de echipă ce poate pune probleme oricărui adversar. În plus pot profita de relaxarea celor de la Atletico. Oaspeţii partidei de astăzi ocupă poziţia a 13-a a clasamentului cu 33 de puncte acumulate. În ultimele trei meciuri au obţinut trei rezultate diferite astfel că nu au continuitate în obţinerea rezultatelor bune. În meciurile din deplasare din acest sezon cei de la Leganes au avut mari probleme. Într-un clasament al meciurilor disputate departe de proprii fani ei ocupă doar poziţia a 18-a reuşind să câştige în deplasare numai 9 puncte. Astfel că meciul de astăzi se anunţă a fi unul foarte dificil pentru ei.

Atletico Madrid vs Leganes este un meci foarte important. Ţinând cont de cota foarte bună a celor de al Atletico şi de forma foarte slabă în deplasare pentru Leganes vom merge pe 1. Acest pariu ne va aduce o cotă de 1.47. Credem că cei de la Leganes nu vor reuşi să marcheze în partida din această seară. Astfel NG-ul vine cu o cotă de 1.70. Pariază în fiecare zi pe pronosticurile oferite de echipa noastră şi pe termen lung o să reuşeşti să câştigi zi de zi.