La Liga: Athletic Bilbao vs Real Sociedad

Recomandarea noastră: x

biletul zilei
Athletic Bilbao - Real Sociedad
1
2.05
X
3.45
2
3.80

Etapa a opta din la Liga ne va aduce mai mult decât un meci. Aceste este un adevărat derby. Pe San Mamez, Real Sociedad vs Athletic Bilbao ne  vor oferi o luptă ce nu trebuie ratată. Acesta putem spune că este derby-ul Țării Bascilor. Cele două formații s-au întâlnit și în această vară într-o partidă amicală care a fost câștigată de Bilbao cu scorul de 1-0. În tribune ne așteptăm la un spectacol foarte interesant din partea suporterilor ambelor formații. Meciuri de fotbal azi sunt foarte multe dar noi trebuie să le alegem doar pe cele mai bune.

Derby-ul zilei: Athletic Bilbao vs Real Sociedad

Athletic Bilbao are un avantaj destul de mare, acela că va evolua pe teren propriu. Gazdele partidei de astăzi vin după o serie de meciuri în care nu au simțit gustul succesului. În ultimele cinci meciuri au înregistrat patru rezultate de egalitate și au suferit o înfrângere. Astfel ei ocupă poziția a 15-a a clasamnetului. Martinez este singurul absent al gazdelor pentru acest meci. Este foarte important că nu au mai mulți jucători indisponibili. Astăzi ne așteptăm ca Bilbao să facă un meci mare. Pentru meciuri de fotbal azi vom avea cote foarte bune cu care să câștigăm la pariuri.

Ral Sociedad are unele probleme pentru acest meci. Oaspeții partidei de astăzi ocupă poziția a 13-a a clasamentului. În ultimele cinci meciuri au înregistrat trei înfrângeri ceea ce este destul de mult pentru o echipă cu pretenții. Absențele foarte multe pot fi o cauză a formei de moment foarte slabe. Astăz nu se vor putea baza pe Januzaj, Juanmi, Guridi, Hernandez, Merino și Lloente. Aceste absențe vo putea influența decisiv mersul partidei de astăzi. În deplasare cei de la San Sebastian au obținut rezultate foarte bune astfel că au acumulat sapte puncte de afară în acest sezon. Ne așteptăm ca și ei să facă un meci foarte bun.

Întâlnirea din Athletic Bilbao vs Real Sociedad se prezintă a fi una foarte interesantă. Am ales o serie de alte pariuri câștigătoare. Ținând cont că se prezintă a fi un meci foarte echilibrat vom miza pe un rezultat de egalitate la finalul celor 90 de minute. Apoi ținând cont că este un derby ne așteptăm la un joc foarte dur din partea ambelor formații astfel că vom paria că se vor arăta peste 6.5 cartonașe galbene.