Jupiler League: Waregem vs Standard Liege

Recomandarea noastră: 2

Waregem - Standard Liege
1
3.50
X
3.75
2
2.00

Belgia este un campionat spre care trebuie să ne îndreptăm atenția. Etapă de etapă meciurile sunt din ce în ce mai spectaculoase. Astăzi chiar dacă avem destul de puține meciuri programate nu trebuie să ratăm partida dintre Waregem vs Standard Liege. Ea se va disputa în cadrul rundei cu numărul 1 din campionatul Belgiei. Ultimele meciuri directe dintre cele două echipe au fost foarte spectaculoase și cu multe goluri. Trebuie să ținem cont când alegem pronosticul de faptul că în patru din ultimele cinci meciuri s-au marcat peste 2,5 goluri. În acest joc vom avea ocazia să îl urmărim și pe internaționalul român Răzvan Marin. Pentru acest meci vă vom oferi cele mai bune ponturi pariuri.

Duel pentru trei puncte între Waregem vs Standard Liege

Waregem este lanterna roție în Jupiler League. Gazdele partidei de astăzi ocupă ultima poziție a clasamnetului după ce au reușit să acumuleze doar șase puncte după cele 12 etape disputate. Ei vin după o serie foarte slabă de meciuri. În ultimele cinci etape au reușit să acumuleze un singur punct ceea ce ne arată că sunt într-o formă de moment foarte slabă. Totuși ne așteptăm ca cei de la Waregem să intre foarte motivați pentru acest meci și să încerce obținerea a cel puțin un punct. Pentru meicul de astăzi din tabăra gazdelor vor lipsi patru jucători importnați. Ponturi pariuri găsești doar pe site-ul Beturi.ro.

Standard Liege pornește din postura de favorită pentru jocul din această seară. Oaspeții partidei de astăzi ocupă poziția a șasea a clasamnetului după ce au reușit să acmuleze 20 de puncte. Ei vin după două rezultate de egalitate și vor să pună capăt acestei serii. Cu cele trei puncte în această seară ei își vor putea consolida poziția în play-off. În deplasare cei de la Standard în acest sezon au un bilanț de două victorii, două rezultate de egalitate și două înfrângeri.

Pentru meciul dintre Waregem vs Standard Liege ne așteptăm la o victorie a celor de la Standard care în opinia noastră sunt echipa mult mai puternică. După rezultate le directe înregistrate între cele două formații în ultima perioadă ne așteptăm ca și astăzi să se înscrie peste 2,5 goluri. Acest pont ne va aduce o cotă de 1.47 ceea ce este una pe care se merită să mizăm în opinia noastră. Cu pronosticurile oferite de echipa noastră reușești să câștigi în fiecare zi.